subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Duel dve bombarderke nam donosi over

U Dohi su danas na rasporedu četvrtfinalni mečevi i svaki meč je mali derbi. Meč za koji smo se mi odlučili jeste onaj u kom će se sastati Julija Gerges i Petra Kvitova.

Biće ovo duel dve bombarderke, dve teniserke koje uz Serenu i Venus Vilijams raspolažu najsnažnijim udarcima na WTA turu.
Obe su u fantastičnoj formi. Kvitova ne zna za poraz već duže vreme, a u nizu je od 10 pobeda.
Ni Gerges ne zaostaje. Ima samo dva poraza ove sezone, a jedan je doživela upravo od Kvitove. Proživljava drugi tenisku mladost, a između ostalog uspela je da se probije i do top 10 društva.

Po našem nekom mišljenju prednost bi morala da ima Gerges samo iz fizičkih razloga, jer Kvitova igre nenormalno mnogo tenisa u poslednje vreme i kad tad mora da padne. Ipak, ovaj meč ne bi trebao da obiluje dugačkim razmenama, jer ove dve igračice udaraju vrlo snažno i teže da poen skrate što je više moguće pa samim tim Kvitova se neće toliko umarati.
Servisi fantastični, forhendi takođe, a jedini uslov koji je potreban za prolaz ovog tipa jesu visoki procenti ubačenog prvog servisa. Ako to bude na nivou mi zaista ne vidimo šta može da obori ovaj tip.

Ove dve rivalke su se sastala pre nešto više od nedelju dana i meč je otišao u tri seta, nešto slično očekujemo i danas.

Predlog: vise od 21,5 gemova 1,80 PS više 9,5 gemova 1,85

Napominjemo, ovo je samo predlog i igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje