sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

Nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije. Za danas smo Vam spremili najavu jednog meča.

17h TSC-Radnik Surdulica

Trećeplasirana ekipa našeg šampionata, TSC nastavlja svoju poteru za večitim rivalima u Topoli. TSC je u prvom kolu prolećnog dela odigrao jedan jako težak meč na gostovanju protiv IMT-a i odneli su jednu rutinsku pobedu od 2-0. Na tom meču su pokazali svu svoju snagu, sve ono što ih krasi, a to je jaka odbrana, strpljiva igra i korišćenje i minimalnih šansi koje im se ukažu. Zaista, Lazetić je napravio jedan jako dobar, takmičarski tim, tim koji može svakog u ovoj ligi da pobedi. Imaju jedan kvalitetan napad, ne preterano efikasan, ali dovoljno da se ostvaruju pobede. Sa druge strane je jaka odbrana. TSC ima najjaču odbranu u ligi, najmanje primljenih golova i zaista ih je teško “ probiti “. Možda neće uspeti ove sezone da stignu večite,ali treće mesto je realno,a ukoliko nastave ovako da se razvijaju, ko zna za par godina. Jednostavno jedna od “ najzdravijih “ ekipa u ligi.

Njima u goste dolazi sušna suprotnost. Radnik iz Surdulice u prolećnom delu sezone juri nemoguće. Jure opstanak. Odradili su jake pripreme, doveli dosta pojačanja i sa pravom se nadali da će bolji dani da dođu, a umesto toga je došao Čukarički. U prvom kolu u prolećnom delu su odigrali na domaćem terenu protiv Čukaričkog i poraženi su sa ubedljivih i laganih 3-0. Jednostavno sve “ boljke “ koje su imali u prvom delu sezone su tu. Jedna totalno neorganizovana igra, igra gde nema neke taktike, nepovezani pasovi, igrači se ne razumeju na terenu, dosta novih je došlo i treba da se uigraju, a vremena nema. Sve u svemu jedna jako teška situacija i jako teška misija opstanka je pred njima.

Prognoza: TSC je veliki favorit na ovom meču i sve osim njihove pobede uz nekoliko postignutih golova bi bilo jedno zaista veliko iznenađenje.

Predlog: 1 i 2+ @ 1.58

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje