četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Nedelja)

U nedelju se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Na programu su tri duela, a mi smo za Vas spremili dva predloga.

13h Radnički Niš-Radnik Surdulica

Radnički je prvi deo sezone odigrao katastrofalno. Kako ne bi ušli u problem oko opstanka u rukovodstvu su shvatili da im treba jači tim i tokom zime su prionuli na posao. Doveden je veliki broj igrača, pogotovo u napadu koji je bio jako loš tokom jeseni. U prvom delu su postigli svega 16 golova na 19 mečeva, a u prolećnom delu su na 3 meča postigli 6 golova, dakle prosek od ispod jednog gola se povećao na prosek od 2 gola po meču, drastičan skok. U dobroj su formi. Nakon poraza od Kragujevca, vezali su dve pobede nad IMT-om i Javorom i skočili na tabeli. Trenutno se nalaze na 12tom mestu. Kako vreme bude odmicalo i kako se ekipa bude uigravala biće ovo sve opasniji i kvalitetniji Radnički.

Njima gostuju komšije iz Surdulice. Jedan mali derbi južne Srbije. Radnik je poslednji na tabeli. Iako su doveli mnogo pojačanja tokom zime i najavljivali bolju igru, to još uvek nismo videli. Istina nisu imali ni dobar raspored jer su u tri kola igrali sa TSC-om, Partizanom i Čukaričkim i doživeli sva tri poraza.Možda će njihov pravi kvalitet i snaga da izađe na videlo protiv rivala sličnijim sebi, a današnji to svakako jeste. Ipak, od samih poraza, mnogo više zabrinjava sama igra na terenu. Zaista loše izgledaju, nepovezano, još je protiv Partizana to i najbolje izgledalo,ali poraz je i tu upisan. Domaći teren im je svakako jača strana, dok su na gostovanjima dosta slabi. Nemaju previše uspeha na mečevima u Nišu, a videćemo da li će uspeti i danas nešto da učine. Imaju najneefikasniji napad koji je postigao svega 12 golova na 22 meča.

Prognoza: Jedan dosta tvrd meč na kojem bi domaćin trebalo da slavi.

Predlog: P/K 1 @ 1.70


Evo i jednog predloga zasnovanog na kratkoj statističkoj analizi

14:30h Novi Pazar-Mladost Lučani

  • Novi Pazar čak 62% svojih golova postiže u drugom poluvremenu.
  • Sa druge strane Mladost iz Lučana na gostovanjima prima u proseku 1.5 golova,a  većinu svojih golova prima u drugom poluvremenu  isto 62%

Predlog: Novi Pazar daje gol u drugom poluvremenu @ 1.60

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje