utorak, 21. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Petak)

U petak se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Na programu je jedan dosta zanimljiv meč.

17h IMT-Radnički Niš

IMT nije počeo baš najbolje ovaj drugi deo sezone. U prva dva kola isto toliko poraza,ali ruku na srce nije im ni raspored išao na ruku jer su igrali sa TSC-om i Partizanom. Istina, na ta dva meča oni nisu igrali uopšte loše, baš naprotiv i zato i ne treba previše da žale za tim porazima, tek sada dolaze pravi mečevi za njih, mečevi gde treba da osvajaju bodove. Odigrao je IMT ta dva meča sjajno, napadali su, stvarali prilike, pogotovo na meču sa Partizanom. Uspeli su dva puta i da pogode Partizanov gol, dakle napad je bio na vrhuncu zadatka,ali nije se mnogo više od toga. Ukoliko ponove napadačku igru iz ta dva meča nema zime za njih, što se tiče postignutih golova. Odbrana IMT-a se još jednom pokazala kao njihova slabija tačka. To je deo tima na kojem mora da se poradi, pogotovo sada, kada dolaze mečevi sa “ slabijim rivalima “. Previše golova primaju, uostalom zbog toga su njihovi mečevi i među najefikasnijima ove sezone.

Njima u goste dolazi ekipa Radničkog iz Niša. Nišlije su počele haotično. Prvo su poraženi na gostovanju imenjaku u Kragujevcu, da bi zatim na domaćem terenu savladali minimalnim rezultatom Javor. Haotičnost je najbolji opis svega što se događa u Nišu. Tokom zime, Radnički je promenio trenera, promenjen je gotovo ceo sastav, doveli su 10tak igrača, dosta su i prodali, tokom zime je u Radničkom bilo prometno kao na “ autobuskoj stanici “. Pred sam početak drugog dela sezone dogodi se odlazak sportskog direktora, čoveka koji je odgovoran za ceo transfer period. Zaista neke čudne stvari se događaju u Nišu i nema sumnje da se to odražava i na ekipu. Gledano sa sportske strane, veliki broj igrača su doveli za kratak period i treba to sve uigrati. Potrebno je vreme da se sklope sve kockice i neku pravu snagu Radničkog treba očekivati negde posle reprezentativne pauze. Niš je ekipa koja igra dosta neefikasan fudbal, ne postižu mnogo golova, realizacija im je dosta loša,ali bi trebalo da bude bolja jer su doveli napadače. Što se tiče odbrane, ona takođe nije na zadovoljavajućem nivou, posebno ne na gostovanjima.

Prognoza: Težak meč za prognozu pobednika, pogotovo kada igra Radnički iz Niša. Ovde ćemo se bazirati na domaćinu i na njihovoj snazi napada,ali isto tako i domaćem terenu koji je prekriven veštačkom travom, što je njihova velika prednost.

Predlog: IMT 1-2 gola na meču @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje