ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Ponedeljak)

U ponedeljak je na programu poslednji meč ovog kola Superlige Srbije.

16:30h Mladost Lučani-Voždovac

Mladost iz Lučana je krenula jako dobro u drugom delu sezone. U prva dva kola su imali dva gostovanja, malu turneju po Vojvodini i bili su i više nego uspešni. Nakon remija sa Vojvodinom, usledio je trijumf na severu Vojvodine protiv Spartaka iz Subotice. Ova 4 osvojena boda su dovela do skoka na tabeli, pa se sad Lučani nalaze na 8mom mestu koje vodi u plej ofu. Imaju bod više od današnjeg rivala. Lučani su tim koji je u prvom delu sezone imao problema sa napadom. Upravo zbog toga i raduje činjenica da su uspeli u dva gola da postignu golove, to se dugo nije dogodilo. Sada, imaju šansu da protiv Voždovca produže niz postizanja golova,ali isto tako i da osvoje još neke bodove u borbi za plej of. Što se tiče odbrane ona je neka osrednja, tj nisu ni previše loši,ali daleko od previše dobrih.

Voždovac nije počeo baš najbolje drugi deo sezone. U prva dva kola isto toliko poraza i to je dovelo do pada na tabeli, pa su ih Lučani prestigli. Oba meča Voždovac je izgubio identičnim rezultatom 2-1. Upravo taj rezultat donekle i opisuje igru Voždovca od početka sezone. Oni su tim na čijim mečevima pada jako mnogo golova. Voždovac je ekipa koja ulazi spuštenog garda protiv svakog rivala, vole da se nadigravaju sa svima. Najbolje govori to da su i protiv Zvezde i Napretka igrali isto, napadački. Dakle, ovo je tim koji postiže dosta golova,ali isto tako ih dosta i prima. Najčešće na njihovim mečevima dolazi GG.

Prognoza: Ovo bi mogao biti jedan efikasan meč. Što zbog napadačke forme oba tima, što zbog međusobnih duela. U poslednjih  5 mečeva ovih rivala čak 15 golova je postignuto, što je 3 po meču.

Predlog: GG @ 1.88

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje