nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Sreda)

Nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije.

16:55h Partizan-Napredak

Samo par dana posle derbija, Partizan igra još jedan vrlo težak meč. Partizan je dobro počeo prolećni deo sezone. Na 5 mečeva imaju 4 pobede i remi protiv Zvezde. I dalje su na prvom mestu i cilj je da tu i ostanu. Sada im sledi jedan od najtežih mečeva. Mečevi posle derbija su uvek najteži. Ekipa se mnogo istroši na derbiju i fizički,ali i mentalno tj emocionalno i teško je vratiti se u kolosek, pogotovo što ovaj meč dolazi svega par dana posle utakmice sa Zvezdom. Problem za Partizan na ovom meču predstavlja izostanak Saldanje, neće Duljaj previše sa njim da rizikuje jer je i dalje rovit. Generalno, napad Partizana je jako dobar, brz i konkretan. Videlo se to na derbiju, pa čak i kada neki od igrača, poput Zahida, nisu imali dan. Jednostavno to je napad gde imate igrače koji jednim potezom rešavaju napade. Sa druge strane je odbrana. Odbrana je zaista loša. Mnogo promaje duva u odbrani Partizana. Sreća da Partizan na golu ima sjajnog Aleksandra Jovanovića, koji je spasao nekoliko golova protiv Zvezde. Generano i nije čudno da je odbrana ranjiva, jer je jako mlada, prosek godina je izuzetno mali. Zaista su retki mečevi na kojima Partizan ne prima golove, kako na strani, tako i na domaćem terenu.

Partizanu u goste dolazi, uvek nezgodan, Napredak iz Kruševca. Sada već po pravilu Partizan uvek ima problema sa Napretkom, kako kod kuće, tako i u Kruševcu. Sada, će to biti još teže jer se Napredak nalazi u dosta dobroj formi. U 5 kola u prolećnom delu Napredak je od maksimalnih 15 bodova, osvojio 8 bodova, dve pobede i dva remija uz jedan poraz. Sasvim dobar učinak tima koji je u jesenjem delu bio dosta loš. Već postaje tradicija da Napredak igra bolje na proleće. Nema sumnje da će imati veliki motiv, pre svega zbog rivala, svako želi da se dokaže protiv Zvezde i Partizana. Ovo je za njih “ lak“ duel. Na ovom meču nemaju šta da izgube, mogu samo da dobiju i takvi mečevi su dosta laki za igranje.

Prognoza: Odbrana Partizana koja je u dosta lošoj formi i napad Napretka koji je sasvim solidan, mogli bi da nam donesu gol za goste.

Predlog: gost 1+@ 2.12

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje