ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Subota)

Danas se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Na programu je nekoliko mečeva.

18:30h Partizan-Spartak Subotica

Partizan u ovo kolo ulazi nakon dva kiksa. Dva kiksa koja su prepustila Zvezdi prvo mesto. Dakle, ovo je duel u kojem oni imaju apsolutni imperativ pobede kako bi zadržali korak za Zvezdom,ali i kako bi povećali prednost u odnosu na TSC koji je na trećem mestu. Igra Partizana nije toliko loša. Partizan je u oba ta meča gde nije slavio, pravio veliki broj prilika,ali je realizacija bila, pa može se reći očajna. Ispromašivali su se crno-beli samo tako i to može da ih košta titule. Sada nemaju prava na tako nešto. Očekujem da Partizan napadne od prvog minuta. Moraju da dođu do opipljive prednosti kako bi meč uveli u mirnu završnicu. Da ne bude problema kakvih su znali da imaju u mnogim mečevima. Pre svega zbog odbrane koja, zaista, retko kad uspeva da ne primi gol. U prolećnom delu šampionata Partizan nije primio gol, mislim na svega 1 meču i to u Ivanjici.

Njima u goste dolazi treći najgori napad u ligi,ali isto tako im dolazi u goste ekipa na čijoj klupi sedi Nenad Lalatović. Ako neko zna da spremi ekipu za ovakve mečeve onda je to Lalatović. Uvek posebno motivisan protiv Partizana. Lalatović je trener koji nema određen stil igre,nego se više prilagodi timu kakav poseduje. Što se tiče ove ekipe, tu nema nekog preteranog kvaliteta, pogotovo u napadu i zato, kada osvajaju bodove, to čine na mečevima sa jako malo golova. Eto, na dve utakmice su se “ otvorili “ sa Čukaričkim i TSC-om i primili su čak 6 golova. Nema sumnje da bi ih isti scenario čekao i na ovom meču ukoliko to učine.Dakle, očekujem jedan defanzivan Spartak, Spartak koji će ovde pokušati da isčupa makar jedan bod.

Prognoza: Partizan je favorit na ovom meču, tu nema govora. Očekujem pobedu sa nekoliko postignutih golova, ne sad neku goleadu ali 2 do 3 gola bi mogli da vidimo.

Predlog: 1 i 2-5 @ 1.53

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje