petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje ( Subota )

Nastavljamo sa predlozima za Superligu Srbije. Danas su na programu tri veoma zanimljiva duela, a mi smo spremili najavu sa predlozima.

15h TSC-Vojvodina

Vojvođanski derbi. Za 7 dana drugi duel ovih timova. Prethodne nedelje su ova dva tima igrala,ali u Novom Sadu i priredili su nam spektakularan duel. Nema razloga da tako ne bude i na ovom meču.

TSC se trenutno nalazi na trećem mestu sa čak 10 bodova više od Vojvodine. Dakle, u jako su dobroj situaciji da ostanu tu gde jesu. Ova pozicija bi im donela kvalifikacije za Ligu Evrope i oni su zasigurno zadovoljni time. Za tako nešto im zaista ne treba mnogo, vrlo je moguće da ukoliko ostanu neporaženi od današnjeg rivala, koji im je ujedno i najveća pretnja po poziciju, da će osigurati treće mesto. TSC je ekipa koja igra jako lep fudbal. Oni su tim koji gaji napadački stil igre,ali isto tako su i tim koji ima dosta kvalitetnu odbranu. Istina, u drugom delu sezone se ta odbrana malo pokvarila, nekako nije izgledala prepoznatljivo, pa otuda i dosta primljenih golova. U poslenjih 5 kola su primali gol gotovo redovno od svih svojih rivala. Sreća pa je napad vrlo raspoložen pa je uspevao da pokrije sve greške odbrane.

Njima gostuje ekipa koja je u usponu forme. Nakon vrlo lošeg starta drugog dela sezone, Vojvodina se podigla i to značajno. Podigli su formu Novosađani i zaređali sa pobedama. Te pobede su im i donele 4to mesto,koje još uvek nije osigurano jer im preti i Radnički,ali i Čukarički. Vojvodina u ovo kolo ulazi nakon te pobede protiv TSC-a na domaćem terenu i to nakon gola u poslednjim sekundama meča. Na tom meču smo videli sve mane i vrline koje poseduje Vojvodina. Vrlina je svakako napad, napad koji u poslednje vreme igra jako dobro i postiže mnogo golova. Mana je definitivno odbrana. Eto od 2-0 su dozvolili TSC-u da se vrati na 2-2 i to im se događa na dosta mečeva. Jednostavno, odbrana nije na zadovoljavajućem nivou i ako im nešto može upropastiti sezonu onda je to definitivno taj segment tima.

Prognoza: Očekuje nas jedan sjajan napadački meč koji bi mogao da nam donese golove na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.70

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje