ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Utorak)

Danas se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Na programu su tri veoma zanimljiva duela.

16:30h Novi Pazar-TSC

Jedan jako zanimljiv meč.

Novi Pazar u ovaj meč ulazi u jako lošem raspoloženju. Novi Pazar je u drugom delu sezone ostvario svega 1 pobedu. To je dovelo do pada na tabeli,ali i do rušenja svih snova o Evropi sledeće sezone. Glavni potez koji je doveo do ovakve situacije, tj samoubistvo su sebi učinili u trenutku kad su na klupu postavili Igora Matića. Matić, kao fudbaler je bio sjajan, tu nema šta,ali u trenerskim vodama se nije proslavio. Jako je imao loš skor u Čukaričkom gde je dobio otkaz i sve je iznenadila odluka Novog Pazara da ga postavi za trenera, pogotovo zbog ambicija u vidu izlaska u Evropu. Nekako, svi su očekivali ovakav epilog. Sada, u ovaj meč ulaze bez Matića tj u potrazi su za novim trenerom,ali sada je već kasno, Evropa je dosta daleko. Što se tiče igre, pa Pazar je tim koji igra dosta čvrsto,oni malo golova postižu,ali isto tako malo i primaju. Jedna od zanimljivosti jeste da većina golova pada u drugom poluvremenu, tj njihova odbrana je tada najranjivija, što se i videlo u prethodnom kolu protiv Čukaričkog.

U goste Pazarcima dolazi ekipa TSC-a. Topola u ovo kolo ulazi nakon trijumfa protiv Voždovca. Jedna rutinska pobeda koja ih je ustalila na trećem mestu na tabeli. TSC je sjajna ekipa. Jedna prava takmičarska i mnogo kvalitetna ekipa. Odbrana im je među najboljim u ligi. Istina, malo se pokvarila u poslednjih par kola,ali eto već protiv Voždovca su uspeli sa sačuvaju mrežu iako je Voždovac napadao tokom dobrog dela meča. Što se tiče napada, nisu oni tim koji postiže nekih 5-6 golova po meču, ne oni su ekipa koja da 1 do 2 gola i ostatak odradi odbrana. Pogotovo je to izraženo na gostovanjima. Topola većinu svojih golova na strani postiže u drugom poluvremenu.

Prognoza: Jedan jako tvrd i neizvestan meč nas očekuje. Mislim da će se igrati dosta obazrivo i da će meč biti rešen u drugom poluvremenu.

Predlog: više golova u drugom poluvremenu @ 2.00 ⛔️


18:30h Vojvodina-Čukarički

Još jedan sjajan meč je pred nama.

Vojvodina je jako loše krenula u drugom delu sezone,ali to je iza njih. Postepeno su dizali formu i sada su u sjajnoj seriji. U seriji su od 4 vezane pobede. U ovo kolo ulaze nakon ubedljive pobede na gostovanju Surdulici sa 4-0. Ta pobeda im je dodatno podigla samopouzdanje. Došao je u tim i Mandarić tj u upravni odbor i najavljuje se pravljenje bombastične ekipe za narednu sezonu. To je dodatno podiglo euforiju u Novom Sadu, koja se eto, poklopila sa dobrim izdanjima tima. Dakle, Vojvodina sa ogromnim samopouzdanjem ulazi u ovaj derbi sa nadom da će nastaviti niz dobrih rezultata. Što se tiče igre, Vojvodina je tim koji ima igru,ali im je realizacija bila problem. Zanemarimo meč sa Surdulicom,oni su zaista slab rival ove godine. Na svim drugim mečevima, Vojvodina je pravila brdo prilika, pritiskala tokom celog meča, pogotovo na mečevima kod kuće,ali je lopta teško ulazila u mrežu. Što se tiče odbrane. Taj segment igre se popravlja iz kolo u kolo. Odbrana deluje sve bolje,ali tu i dalje ima mesta za napredak.

Čukarički u ovo kolo ulazi nakon jedne jako bitne pobede. Slavio je Čukarički protiv Novog Pazara u prethodnom kolu i time uručio otkaz svom bivšem igraču,ali i treneru Igoru Matiću koji je bio u Pazaru. Mučio se Čukarički na tom meču,ali je uspeo u drugom poluvremenu za 5 minuta da reši meč sa 2 gola. To je jako bitna pobeda za njih jer je došla nakon odlaska trenera Petrića i nakon niza loših rezultata. Svi se nadaju da će ova pobeda biti najava dobrih rezultata za ekipu sa Banovog Brda. Čukarički je jedna kvalitetna ekipa, kako u odbrani, tako i u napadu. Imaju dosta kvalitetnih igrača i zaista lepo igraju. Nisu tim protiv kojeg se neko može “ naigrati “. Teško im se daju golovi,dosta slično kao kod Topole, jedna čvrsta ekipa.

Prognoza: Tvrd i neizvestan meč, na kojem je domaćin u blagoj prednosti, pre svega zbog domaćeg terena.

Predlog: domaćin 1-2 gola @ 1.53


19h Železničar-Radnik Surdulica

Još jedan meč je danas pred nama. Još jedan zanimljiv duel. Duel dva tima koja se nalaze na samom dnu tabele.

Železničar je ušao ove sezone u Superligu Srbije i po svaku cenu žele tu da i ostanu. Upravo zbog toga su odradili jedan jako dobar prelazni rok, doveli nekoliko kvalitetnih igrača,ali opet, kako je sezona krenula, rezultati nisu toliko dobri. Oni su na pretposlednjem mestu na tabeli. Potrebna im je pobeda na ovom meču kako bi zadržali priključak sa timovima iznad njih. Trenutno zaostaju 3 boda za Radničkim iz Niša, upravo zbog toga ne smeju sebi dozvoliti da se rivali odlepe na preko 3 boda jer bi se onda teško vratili. Zbog svega toga je ovaj meč za njih jedno malo finale. Moraju krenuti od samog starta žestoko ka golu rivala kako bi što pre došli do prednosti i do pobede. Još jedan razlog za brigu na ovom meču jeste i njihova odbrana. Železničar ove sezone ima ubedljivo najgoru odbranu sa čak 52 primljena gola. Poređenja radi, druga najgora odbrana ima 42 primljena gola. Sreća pa im je i napad dosta dobar pa koliko toliko spašava situaciju.

U goste u Pančevo dolazi fenjeraš, ekipa Radnika iz Surdulice. Surdulica je ubedljivo poslednja sa samo 14 osvojenih bodova. Dakle, čak 9 bodova manje od najbližeg pratioca tj današnjeg rivala. Dakle, ovo je meč na kojem Surdulica mora do trijumfa ukoliko žele da zadrže koliko toliku šansu za opstanak u Superligi. Kao i kod Pančevaca. Odrađen je dobar prelazni rok, dobar pripremni period, ali sve se raspalo kako je krenula sezona. Nisu mrdnuli nimalo po broju bodova,ali i igri. Jako loše igraju i ukoliko ne promene nešto drastično nema ništa od opstanka u ligi. Na ovom meču Surduličani moraju da krenu poptuno otvoreno tj svim silama u napad kako bi pokušali da dođu do trijumfa jer njima ni nerešeno ne znači mnogo. Zapravo, remi ne donosi ništa niti jednima niti drugima.

Prognoza: Meč gde remi ne igra obema ekipama, bi mogao da nam donese dosta uzbuđenja, a nadam se i dosta golova.

Predlog: 3+ @ 2.00 ✅️

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje