ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije, najava, predlozi za klađenje (Utorak)

Danas se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije.

Na programu je nekoliko veoma zanimljivih mečeva.

18h Javor-Radnik Surdulica

Jedan od najzanimljivijih mečeva u ovom kolu. Borba za opstanak.

Javor je na 14tom mestu sa 8 bodova više od poslednjeplasirane Surdulice,ali sa istim brojm bodova kao pretposlednji Železničar. Javor je dosta loše otvorio drugi deo sezone. U 5 odigranih mečeva svega 1 osvojen bod i to na domaćem terenu protiv Vojvodine. U prethodnom kolu su poraženi na gostovanju IMT-u. Loš prelazni rok, prodaja bitnih ofanzivnih igrača je dovela do toga da u prvih 5 kola Javor postigne svega 3 gola i to samo na 2 meča. Sa takvim napadom i nisu mogli mnogo da ostvare. Odbrana Javora takođe nije baš najbolja jer su jako retki mečevi na kojima oni ne primaju golove. U prvih 5 kola se to nije dogodilo. Generalno, Javor je ekipa koja igra trvde mečeve, teško daje i teško prima golove. Kao što rekoh, sada mnogo teže daje i zato čim prime gol u velikom su problemu. Kod kuće su bolji nego na strani i to je nešto što im daje nadu da naprave rezultat na ovom meču.

Njima gostuje ekipa Surdulice, poslednjeplasirana ekipa na tabeli. Surduličani su odradili jako dobar zimski prelazni rok. Doveli su nekoliko kvalitetnih igrača pre svega u napadu gde je najviše i škripilo. Imali su i dosta dobar pripremni period koji su odradili u Turskoj. Nisu najbolje počeli prolećni deo,ali ruku na srce, nije im ni raspored bio naklonjen. Nekoliko veoma teških utakmica i nisu mogli do bodova, ipak su TSC,Čukarički i Partizan neki drugi nivo. Već protiv rivala sličnijih njima pokazali su nešto. Pregazili su komšije iz Niša, a u prethodnom kolu su izgubili od Kragujevca i to u poslednjim sekundama meča. Sada igraju protiv još jednog rivala koji je sličan kvalitetom njima. Očekujem da pritisnu od prvog minuta i da dođu makar do jednog gola. Da iskoriste sva ta pojačanja koja su došla. Pobedom na ovom meču bi se itekako vratili u život. Njima je ovo jedno od mnogih “ finala “ koje će igrati u narednom periodu.

Prognoza: Jedan jako tvrd meč. Ne bi trebalo da vidimo veliki broj golova. Ovde ćemo igrati na golove gostiju. Mogli bi postići makar 1.

Predlog: gost 1+ @ 1.55


20h IMT-Vojvodina

Posle 4 vezana poraza IMT je u prethodnom kolu konačno slavio. Uspeli su fudbaleri IMT-a da upišu jednu jako važnu pobedu na domaćem terenu protiv ekipe Javora. Nisu oni loše igrali u prethodnim mečevima, baš naprotiv. IMT je ekipa koja igra napadački,koja voli da pritiska rivala tokom većeg dela meča,ali im je realizacija bila jako loša. Protiv Ivanjice su se kockice konačno poslagale, tj vratile na mesto na kojem su bile u prvom delu i došli su golovi, a samim tim i bodovi, preko potrebni kako ne bi ušli u problem oko ispadanja iz lige. Dakle, IMT je ekipa koja igra ofazivno, a samim tim na njihovim mečevima pada mnogo golova, što zbog napada o kojem sam pisao gore, što zbog odbrane koja nije baš najbolja. Jako su retki mečevi na kojima IMT ne prima golove.

Njima gostuje ekipa Vojvodine. Ekipa koja je u sličnoj situaciji. Vojvodina je, takođe, u prethodnom kolu konačno slavila. Savladali su Novosađani, Voždovac i to nakon preokreta na domaćem terenu. Samo slavlje posle meča je pokazalo koliko im je ova pobeda bila bitna kako bi prekinuli niz loših rezultata. Ipak, daleko od toga da mogu da budu zadovoljni tim mečom. Osim same pobede, ništa drugo ne može da ih zadovolji. Odbrana je opet popustila, opet je Vojvodina primila gol. Samo protiv Subotice nisu primili gol u prvih 5 kola u drugom delu, što je zaista loše. Napad se mučio. Pritiskala je Vojvodina tokom celog meča,ali je realizacija prilika bila jako loša. Tek su na kraju uspeli,ali bukvalno, da uguraju loptu u mrežu i dođu do pobede. Ukoliko žele kakvu takvu borbu za Evropu, moraju mnogo bolje da igraju i to na obe strane terena.

Prognoza: Duel dva tima koja se nalaze u gotovo sličnim situacijama, što se tiče forme u drugom delu sezone,ali i što se tiče “ problema “ sa kojima se suočavaju. Mogli bi samim tim videti jedan dobar i izjednačem meč sa golovima na obe strane terena.

Predlog: GG @ 1.80

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje