subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Superliga Srbije,najava,predlozi za klađenje ( Subota)

U subotu se nastavlja takmičenje u Superligi Srbije. Na programu su dva meča, a mi smo za vas odabrali jedan i to kakav.

17h Zvezda-Partizan

Derbi,šta drugo da se kaže. Najveći meč u Srbiji. Suludo je pričati o formama ekipa,statistici,međsobnim duelima,jer u ovakvim mečevima sve to pada u vodu. Ovakvi mečevi su mečevi trenutka inspiracije,motivacije,ali ajde da napišemo nešto.

Zvezda u ovaj mec ulazi sa maksimalnim učinkom u prolećnom delu. Bili su prilično ubedljivi na sva 4 meča jer su postizali po 2 ili više golova. Reklo bi se da je Milojević rešio taj deo tima. U jesenjem delu Zvezda je napadački često delovala prilično neubedljivo,ali Milojević je to popravio. E sad,ostaje deo tima na kojem još treba raditi, a to je odbrana. Prima Zvezda i dalje dosta golova,nije to mnogo jedan po meču,ali znaju i za bolje. Dodatna glavobolja za Milojevića jeste i defanzivna linija uopšte. Problem desnog beka je tu i dalje dok se ne vrati Kosta, a dodatnu glavobolju pravi i kapiten Dragović koji će pokušati rovit da igra ovaj meč, a pitanje je koliko je to dobra zamisao s obzirom da kvalitet protivničkog napada.

Partizan u ovo kolo ulazi takođe sa maksimalnim učinkom. Isto su ostvarili 4 pobede,ali se čini da su bili manje ubedljvi u odnosu na Zvezdu,što rezultatski,što po kvalitetu rivala,lakši je raspored imao Partizan. Partizan pod Duljajem igra jako napadački. Imaju sjajan ofanzivni deo i pritiskaju tokom celog meča. Imaju tu “ snagu “ da iz ničega stvore priliku za gol. Pogotovo jer imaju dva vezna igrača poput Zahida i Natha koji “ vide “ sve. Upravo je to snaga Partizana i to je na neki način i prelomilo prethodni derbi,iako je Zvezda napadala. E sad, kao i kod Zvezde i Partizan ima problem sa odbranom. Marković je pod znakom pitanja. Dosta je mlada odbrana Partizana i to može da prestavlja problem. Dosta golova Partizan prima. Retki su mečevi gde sačuvaju mrežu.

Prognoza: Nezahvalno je išta prognozirati osim golova. Da budem iskren gledajući kvote malo je Partizan podcenjen. Igramo ovde na njihov napad.

Predlog: gost 1+ @ 1.63

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje