petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Švabe“ koriste očajnu formu gostiju?

Nakon reprezentativne pauze svojom utakmicom, ekipe Štutgarta i Kelna otvoriće 8. prvenstveno kolo prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“.

Štutgart se uoči ovog kola nalazi na četrnaestom mestu na tabeli sa do sada 7 osvojenih bodova, a trenutno kao glavni problem popularnih „Švaba“ nametnula se njihova neefikasnost, jer su u prvi sedam kola postigli svega četiri pogotka. U domaćem timu na ovoj utakmici neće biti: Carlos Mane, Matthias Zimmermann, Emiliano Insua, Christian Gentner.

Keln je trenutno najslabija ekipa u „Bundesliga“, nalaze se na samom dnu tabele sa svega jednim osvojenim bodom i glavni su pretendenti za „selidbu“ u niži rang takmičenja. Gledajući učinak u dosadašnjem delu šampionata, tim su koji je primio najviše pogodaka do sada – 15, a ujedno su i najneefikasnija ekipa u ligi – 2 postignuta gola, stoga ne treba da iznenađuje njihovo poslednje mesto na prvenstvenog tabeli. Za Keln na ovom susretu neće nastupiti: Jhon Cordoba, Jonas Hector, Nikolas Nartey, Timo Horn, Marcel Risse, Simon Zoller, Artjoms Rudnevs.

Predlog za klađenje:

Favorit za pobedu na ovom duelu je svakako domaći tim, pre svega imajući u vidu katastrofalno izdanje Kelna u prvih sedam kola nove sezone, a i ekipa Štutgarta igra dobro pred svojim fanovima, gde su do sada zabeležili dve pobede uz jedan remi.

„1“ – @2.00

„1X&0-3“ – @1.55

Utakmica se igra u petak od 20:30.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje