utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo 2022: Kanada – Maroko (najava i prognoza meča)

Od 20. novembra do 18. decembra odigraće se Svetsko prvenstvo u Kataru, gde će se takmičiti 32 tima za titulu planetarnog šampiona. U najavama ćemo pokušati da vam ulepšamo gledanje prvenstva, kao i da vam pomognemo da odaberete prave predloge za klađenje.


KANADA – MAROKO

KANADA je jedna od prvih reprezentacija koja je već nakon drugog kola grupne faze ostala bez ikakvih šansi za eventualan prolazak u 1/8-finala Svetskog prvenstva u Kataru. Samim tim, bez bilo kakvog rezultatskog motiva ulaze u za njih poslednji susret na ovom Mundijalu.

U uvodnoj utakmici pretrpeli su minimalan poraz od Belgije (1:0), iako su na toj utakmici ostavili daleko bolji utisak i objektivno gledano tada nisu zaslužili da ostanu „praznih ruku“.

Ipak, druga utakmica i „dvoboj“ protiv Hrvatske (ubedljiv poraz od 4:1) pokazao je sve mane koje kanadska reprezentacija ima u ovom momentu. Uspeli su da postignu svoj prvi pogodak u istoriji na Svetskim prvenstvima (Alfonso Dejvis ostaće zasigurno upamćen po ovom uspehu), ali sama igra na terenu nije bila na nivou ovako velikih turnira.

Prvenstveno se to odnosi na defanzivu, koja je bila veoma „porozna“ i rivalima dosta lako dopuštala da ulaze u šanse za postizanje golova, te je evidentno da je upravo odbrana najslabiji deo Kanade. Pritom, tada se istakao i prvi golman selekcije – Milan Borjan sa nekoliko dosta dobrih intervencija, a kada vam je čuvar mreže bio jedan od boljih pojedinaca u timu (iako je primio četiri gola), jasno je kako je ostatak ekipe delovao na terenu, ponovo ističemo velike propuste u odbrani.

Probleme sa povredama imaju – /

Očekivana postava (4-3-3) – M.Borjan – A.Johnston, S.Vitoria, K.Miller, S.Adekugbe – A.Hutchinson, S.Eustaquio, I.Kone – A.Davies, J.David, T.Buchanan

MAROKO se potpuno neočekivano na kolo pre kraja grupne faze nalazi u „pol-poziciji“ za plasman u nokaut fazu Mundijala, imajući u vidu da su u Grupi „F“ i aktuelni viceprvak sveta iz 2018. godine, kao i reprezentacija koja je osvojila treće mesto na prethodnom Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Afrička selekcija je u prvom kolu remizirala u susretu bez golova protiv Hrvatske, da bi u drugoj utakmici potpuno nadigrala i zasluženo pobedila favorizovanu reprezentaciju Belgije (2:0).

To im je donelo četiri poena pred poslednji meč i pozitivnu gol razliku 2:0, a uz Brazil trenutno su jedina selekcija koja još uvek nije primila gol na ovom turniru.

Marokanci „drže sudbinu usvojim rukama“, odnosno eventualnim trijumfom sigurno prolaze u 1/8-finala, dok u slučaju remija ili poraza, i dalje mogu da se plasiraju u nokaut fazu, ali tada će to zavisiti i od ishoda na duelu između Hrvatske i Belgije.

Probleme sa povredama imaju – /

Očekivana postava (4-3-3) – Y.Bounou – A.Hakimi, N.Aguerd, R.Saiss, N.Mazraou – S.Amrabat, A.Ounahi, S.Amallah – H.Ziyech, Y.En-Nesyri, S.Boufal

 

Mišljenje urednika: Zaista jedna od retkih utakmica na ovom Mundijalu koja ima ogromnu važnost za jednu, a gotovo nikakvu za drugu selekciju. Svakako da prednost moramo da damo reprezentaciji Maroka koja je nadomak plasmana u nokaut fazu, a kako igraju protiv „nezainteresovanog“ rivala koji će nastojati samo da „odbrani svoju čast“, verujemo da Hakimi, Zijeh i ekipa neće propustiti ovako dobru priliku da ponove uspeh iz 1986. godine kada su prethodni i jedini put do sada bili deo najboljih 16 selekcija na svetu. 

 

Glavni sudija – R.Claus (Brasil)

Predlog za tipovanje – Winner 2 / @1.55 ili X2 / @1.35

Utakmica je na programu u četvrtak sa početkom od 16h na stadionu „Al Thumama“ u Dohi.

ODLIČNE KVOTE ZA SVETSKO PRVENSTVO U KLADIONICI MAXBET!

 


Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje