petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Svetsko prvenstvo u vaterpolu: predlozi za 27. jul

Svetsko prvenstvo u vaterpolo ulazi polako u završnu fazu, a danas su na programu pored mečeva za plasman od 9. do 12. i od 5. do 8. mesta i dva polufinalna meča. Parovi polufinala su: Mađarska – Grčka i Srbija – Hrvatska, a evo i predloga:

20:30 Grčka – Mađarska 2 kvota @1.60 (Mađarska je kao domaćin prikazala sjajne partije na svetskom prvenstvu. Pored remija sa Italijom, ostvarila je dve lake pobede u grupi, a u četvrt – finalu je sa 14:5 bila bolja, od ni malo naivne Rusije, koja je eliminisala Španiju, koju je Grčka savladala sa 8:7. Grci u zadnja 6 međusobna meča ne znaju za pobedu nad Mađarskom).

22:00 Srbija – Hrvatska 1 kvota @1.30 (Možda i finale pre finala. Dva tima koja su najviše pokazala, dva tima koja jedina imaju maksimalan učinak i dva tima koja u zadnjih nekoliko godina vladaju svetskim vaterpolom. Srbija je, ipak, šampion svega – Svetska liga, Svetsko prvenstvo, Evropko prvenstvo, Olimpijske igre … deluju nezaustavljivo i koliko Hrvatska da bila dobra i motivisana teško će moći da zaustavi snažne nalete Srbije).

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje