sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirs – Filadelfija Igls – Najava meča uz predlog za klađenje

Aktuelni šampioni NFL lige Tampa Bej Bakanirsi na svom terenu će ugostiti Filadelfija Iglse u okviru vajld kard runde plej ofa.
Prema kladionicama veliki favorit za prolaz u narednu rundu je Tampa sa kvotom 1,27, dok je margina za poene postavljena na 46,5.

Tampa je odradila ono što se od njih očekivalo. Četa Toma Brejdija je uz određene probleme u samom finišu regularnog dela uspela da osvoji diviziju i sigurno obezbedi plasman u plej of. Grin Bej je uzeo prvo mesto u konferenciji i slobodno prvo kolo, ali Tom Brejdi je dovoljno iskusan i zna da to nije presudno.

Prosto, Tampa slično kao i prošle sezone tempira formu upravo za ovaj deo sezone i treba ih se čuvati uprkos problemima sa povredama.

Filadelfija sa druge strane veoma prijatno iznenađenje. Nije bilo idealno za Filadelfiju na kraju prošle sezone, jer su ostali bez glavnog trenera i sa veoma mladim kvoterbekom koji nema mnogo iskustva. Došao je novi trener koji je uveo novi sistem i to očigledno radi posao. Naravno, treba biti realan i reći da je konkurencija u NFC konferenciji mnogo slabije nego u AFC-u, ali plasman u plej of je svakako veliki uspeh za Nika Sirijanija i njegove pulene.

Slobodno se može reći da je ovo duel iskustva protiv mladosti. Sa jedne strane je čovek koji je titulu osvojio sedam puta osvojio titulu, a sa druge kvoterbek koji igra tek drugu sezonu, a možemo realno reći prvu kao starter.

Naravno, suvi kvalitet je na strani Tampe. Tom Brejdi je svojim dolaskom oko sebe okupio sve „gotove“ igrače koji su u zenitu svojih karijera. To važi i za odbranu i za napad.

Velika stvar za Tampu je povratak Đovanija Bernarda koji će predoviti igru po zemlji, jer su Lenard Fornet i Roland Džons povređeni.

Nema ovde šta mnogo da se polemiše. Prosto verujemo u iskostvo Toma Brejdija i suvi kvalitet koji je na strani Tampe. Tampa ima jak domaći teren i realno je da ovo dobije sa tačdaunom razlike.

Predlog za klađenje: H1 -6,5 1,73

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje