subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tampa Bej Bakanirsi – Sijetl Sihoksi – Specijal predlog

NFL je uspeo da prošili malo dublje u Evropu. U početku je to bila samo Velika Britanija, ali sada su došli u Nemačku. Na Alijans Areni igraće Tampa Bej Bakanirsi i Sijetl Sihoksi.
Biće ovo po svemu sudeći jedna zanimljiva utakmica u to nema sumnje. Tampa je konačno pobedila. Prethodne nedelje su savladali Remse i sada se sigurno lakše diše. Sijetl sa druge strane igra iznad svih očekivanja. Otišao je Rasel Vilson no to se nije moglo odrazilo na tim i igru. Sijetl je prvi u svojoj diviziji, ima sve u svojim rukama i ovde imaju svoje šanse.
Na ovoj utakmici predložićemo oba kikera.

Rajan Sakop više od 6,5
Džejson Mejers više od 6,5

Tampa ima neverovatan napadački potencijal, ali nekako hvatački korpus nije u formi. Ovako na papiru imaju možda i najbolji hvatački korpus, ali džaba. Tampa ne postiže tačdanove u kontinuitetu, uvek bude neki kiks u crvenoj zoni, neka kazna i to dovodi do toga da Rajan Sakop često izlazi na teren. Statistički gledano Sakop je prvi kiker u ligi sa 24 šutnuta fild gola ubedljivo najviše u ligi.

Što se Mejersa tiče, prodao nas je prethodne nedelje kada je stao na margini. Sijetl je bio baš efikasan, postizao tačdaunove protiv Arizone, no ne verujemo da će to biti slučaj i danas.

Mejers takođe veoma zaposlen. Prema statistici Mejers deli treće mesto sa Džastinom Takerom po broju šutnutih fild golova. Šutnuo je 19 puta što je više nego korektno na ovaj broj utakmica.

Sakop: 22/24 za tri poena, 10/10 za ekstra poen
Mejers: 18/19 za tri poena, 25/26 za ekstra poen

Napominjemo da su ovo samo predlozi koji nisu sigurni, a igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje