petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tavares potpisao za londonski klub

Engleski premierligaš – Arsenal predstavio je svoje prvo pojačanje u letnjem prelaznom roku u vidu portugalskog defanzivca – Nuna Tavaresa.

Tavares ima svega 21. godinu, igra na poziciji levog beka i stigao je za sumu od 8 miliona eura (dodatnih 2 miliona eura kroz bonuse) iz redova portugalskog velikana, Benfike. Talentovani fudbaler je sa upravom londonskog kluba potpisao petogodišnji ugovor.

 

„Nunu želimo dobrodošlicu u klub. On je mlad igrač sa velikim potencijalom koji je mnogo napredovao poslednjih sezona u redovima Benfike, a takođe je pokazao svoj kvalitet u reprezentaciji Portugala do 21. godine. Nunov dolazak će ekipi dati dodatnu snagu i mogućnosti u odbrani, posebno sa njegovom energijom na levoj strani terena“, rekao je trener ekipe, Mikael Arteta.

„Nuno je talentovan mlad igrač kojeg su tražili brojni klubovi širom Evrope. Pružiće snažnu rezervnu opciju na poziciji levog beka. Radujemo se što će rasti i razvijati se s nama i postati važan član tima prvog tima“, dodao je sportski direktor kluba, Edu.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje