utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: DUBL TIKET

Iako je fudbalska ponuda vrhunska isto tako ima dosta i tenisa, pa smo se odlučilia za jedan dubl tiket. Ove nedelje su na rasporedu dva ženska turnira pa treba biti oprezan. Parovi su sledeći:

19:00 Marija Sakari – Koni Perin 1 1,40
20:30 Danijel Rouz Kolins – Medison Brengle prvi set više od 8,5 gemova 1,40

Ukupna kvota: 1,96 Maxbet

Oba meča su sa turnira u Čarlstonu koji se igra na zelenoj šljaci. Ta šljaka je dosta brža u odnosu na ovu našu evropsku koja je crvene boje. Servis naravno ima svoju ulogu, ali u ženskom tenisu retko ko u kontinuitetu igra na servis, tako da on i neće imati neku ulogu.

Prvi par nam je pobeda na Sakari koji činjenica ne igra dobar tenis, ali je daleko kvalitatenija teniserka od Perin. Imala je Grkinja nešto lošiji start sezone, ali sada ide sezone šljake, i to je deo sezone u kojem ona beleži najbolje rezultate. Treba joj malo vremena da uđe u ritam, ali kada uđe u takozvanini „safe mode“ onda ju je vrlo teško probiti.

Danas igra protiv Perin koja je više čelendžer igračica. Daleko su njeni najbolji dani, a to potvrđuju i njeni rezultati koji kažu da je ove sezone samo četiri meča odigrala u glavnom žrebu na WTA turnirima. Na tri od četiri duela je ispala u prvom kolu i to je jasan pokazatelj da je u lošoj formi.

Ovde prosto igramo na mladost, na kvalitet i Sakari bi ovo „morala“ da dobije.

Što se drugog para tiče tu bi moglo biti velike borbe, i zato smo se odlučili za over gemove u prvom setu. Kolins je odigrala sasvim solidno u Indijan Velsu i Majamiju, ali ovo je šljaka i sigurno će joj trebati malo više vremena da se adaptira na uslove koji su potpuno drugačiji. Brengle vodi sa 2-0 u međusobnim duelima i zato bi pre igrali na gemove nego na pobedu Kolinsove, a kvota je maltene ista.

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstevenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje