petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Domaćin ofanzivno izuzetno oslabljen u ovom meču!

Danas će domaći tim igrati bez prvog strelac tima, bez koga su u prethodnom periodu postigli jako malo golova, uz to faliće još trojica napadača i po jedan igrač u veznom redu i odbrani, gosti danas bez dva igrača u potrazi za jako važnim bodovima! Meč možete odigrati do 19:30!

Radi se o susretu Švajcarske Druge lige, a od 20 časova se u okviru 27.kola sastaju Šafhausen i Vintertur.

Šafhausen je tim koji je serijom loših rezultata došao na 8.mesto i samo je 4 boda od mesta koje vodi u treću ligu, imaju skor 7 pobeda, 7 remija i 12 poraza uz gol razliku 31:37. Na domaćem terenu 5-4-4 i gol razliku 20:19. Trenutak kada je tim počeo da igra izuzetno slabo poklopio se sa povredom prvog strelac tima Castromana (18/10 golova), mada je i sa njim u drugom delu sezone Šafhausen bio bez pobede, a tako je i do danas 6 poraza i 2 remija u poslednjih 8 mečeva. Uz njega danas u timu nema ni još trojice napadača, to su Nikci (8/0/0), Sessolo (7/1) i Dindamba (13/0), povređen je i vezni igrač Paulinho (19/0), kao i defanzivac Mendy (21/0).

Što se tiče ekipe Vintertura, oni su dugo bili jedan od favorita za ulazak u viši rang, mada i dalje imaju taj status iako su vezali tri poraza od Serveta, Araua i Vila (ekipa koji su im konkurenti za to), nalaze se na 4.mestu sa 11 pobeda, 6 remija i 9 poraza uz gol razliku 38:37. Na gostovanjima imaju učinak 5-2-6 i gol razliku 19:24. Danas u timu nema defanzivaca Schattina (21/0) i Lekaja (23/0).


Ono što ne idu na ruku gostima jeste tradicija, mada su poslednja dva meča remizirali sa Šafhausenom, ali pre toga su poraženi čak 7 puta.


Mišljenje urednika: Da nije neugodne tradicije mnogo bi lakše bilo odabrati tip za ovaj meč, domaći tim zaista ne liči na ozbiljnog takmaca u drugom delu sezone, dok su gosti u mečevima sa direktnim konkurentima smanjili svoje izglede za ulazak u viši rang, iako baraž mesto još uvek može da bude dostižno, zato predlažemo da odigrate X2&2+ na ovom meču po kvoti 1,65!

1:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje