petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS – Dubl tiket

Pored več predloženog singla koji se igra u Roterdamu, mi smo se odlučili za još jedan dubl tiket koji po nama ima velike šanse za prolaz.

23:00 Dominik Tim – Pablo Kuevas 1 1,30

Dominik Tim je bez ikakve sumnje najbolji igrač na šljaci odmah iza Rafaela Nadala. Naravno, tu je i Novak Đoković, ali Đoković nije poznat kao igrač koji preferira šljaku pa iz tog razloga stavljamo Tima kao drugog igrača. Momak ima neverovatne fizičke predispozicije, a čini se kao da se trudio da pokupi sve „fore“ od Nadala. Igra sa mnogo spina svoj udarce, igra mu se zasniva na snazi i to za sad daje rezultat barem na šljaci. Pablo Kuevas jeste dobar igrač, ali daleko je od svojih najboljih dana. I da je u najboljoj formi čisto sumnjamo da bi mogao da dobije Tima.
Kueavas igra dosta tenisa u poslednjih nekoliko dana i protiv Tima mi ne verujemo da može do pobede

01:00 Džon Izner – Džordan Tomson 1-1 1,55

Džon Izner iako ne blista po pravilu bi u dvoranskim uslovima morao biti favorit protiv većine igrača na ovom turniru. Uslovi u Njujorku su veoma brzi, što naravno pogoduje Iznerovom servisu i agresivnoj igri. Iako i sam teško dolazi do brejk šansi, Izner je u očekivanim taj brejkovima favorit, jer se u njima oseća kao riba u vodi. Mentalno je jak, razlika između prvog i drugog servisa maltene da ne postoji, što naravno ide njemu na ruku. Tomson po našem mišljenju nije kalibar da se konstantno tokom celog meča drži protiv Iznera. Gubio je set od Eubanksa i Rubina, a to su igrači čelendžer nivoa. Izner kakav god da je „morao“ bi ovo da reši relativno lako.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet iznosi 2,05 što je sasvim korektno za jedan dubl na srednji ulog.

Napominjemo da su ovo samo naši predlozi koji apsolutno nisu sigurni, a igrate ih na sopstevnu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje