ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Gost bez devetorice i u promenljivoj formi pred večerašnju utakmicu!

Domaćin će večeras u gotovo punom sastavu na teren izaći protiv oslabljenog gosta, koji večeras neće moći da računa na čak devetoricu fudbalera. Uz to, gost je u vrlo lošoj formi i ne piše mu se dobro pred ovaj susret. Utakmica se igra od 20 časova po našem vremenu.


U pitanju je 25. kolo druge lige Francuske, a večeras će se sastati Le Havre i Nancy u jednom krajnje interesantnom duelu. Domaći tim se nalazi na 6. mestu uz skor 9-10-5, gol razliku 28:23 i ima 37 osvojenih bodova. Nancy se nalazi na poslednjem, 20. mestu na tabeli, ima skor 4-5-15, gol razliku 14:33 i svega 17 osvojenih bodova. Ukolko nastavi ovim tempom, teško da će izboriti opstanak na kraju sezone. Sa druge strane, Le Havre ima potpuno druge ambicije ove sezone, a iste se ogledaju u vidu promocije u najelitnije prvenstvo ove zemlje.

Trenutno stanje na tabeli.

Forma je kod obe ekipe prilično promenljiva, te teško do zaključka možemo da dođemo oslanjajući se na istu. Stoga, ovog puta ćemo se u najvećoj meri oslanjati na izostanke.

Za goste neće igrati Sylvain Marveaux (1n/0g/0a, ofanzivni vezni), Maurice Dalé (13n/1g/0a, centarfor), Jérémy Clément (16n/0g/0a, defanzivni vezni), Laurent Abergel (17n/0g/1a, defanzivni vezni), Vincent Muratori (13n/0g/1a, levi bek), Loris Néry (13n/0g/1a, desni bek), Wilfried Moimbé (13n/2g/0a, levi bek), Denis Will Poha (8n/0g/0a, centralni vezni) i Modou Diagne (15n/1g/0a, centralni bek). Za domaći tim neće igrati samo Himad Abdelli (9n/0g/2a, vezni), Harold Moukoudi (19n/2g/0a, centralni bek) i Alexandre Bonnet (25n/4g/2a, levo krilo, kapiten).

Nadamo se da će domaćin uspeti da iskoristi ove izostanke gostujućeg tima i uspeti da dođe do povoljnog rezultata večeras.


Nadamo se da su vam informacije date za ovaj meč dovoljne da odlučite šta ćete da tipujete danas, a izbor je zaista šarolik. Želimo vam puno sreće, za šta god da se odlučite!

Mišljenje urednika: Tip „P/K1“ po kvoti 1.60 sasvim je prihvatljiva opcija za večeras, a nadamo se da će makar u jednom delu igre domaćin uspeti da nadigra svog rivala.

0:2


S obzirom na to da je praksa pokazala da smo u periodu od 22.08. i 11.11. imali ukupno 71% pogodaka u kategoriji BET INFO, nakon 3 dana postavljanja parova bez predloga odlučili smo da nastavimo sa postavljanjem naših predloga koji su bazirani na mišljenju urednika i nikako ne mogu da garantuju prolaz. Predlozi ne predstavljaju jedino moguće rešenje već isključivo logičan zaključak urednika na osnovu analiziranih podataka. Ovim putem vas pozivamo da se ne vezujete uvek striktno za predloge urednika već da sami razmotrite da li postoji još neka od solucija za utakmicu koja je analizirana.
Premium informacije nisu nikakve dojave niti u bilo kom slučaju mogu da garantuju prolaznost tipova. Novac ulažete na sopstvenu odgovornost i ovim putem se “ograđujemo” od svakog eventualnog pada, koji je sastavni deo kladionice i klađenja. Ulažite samo onoliko koliko ste spremni da izgubite, a mi vam želimo puno sreće i mnogo profita. Hvala vam na razumevanju!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje