petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: DUBL TIKET

Pored singla na Felisijana Lopeza odlučili smo se za jedan dubl tiket koji bi uz malo sportske sreće mogao nam donese profit. Oba meča su sa turnira u Akapulku, a parovi su sledeći:

00:30 Sem Kveri – Tejlor Fric 1 1,65

Mnogi ovde očekuju veliku borbu, ali mi ne. Tejlor Fric ima još mnogo da radi ne bili zaradio naše poverenje. On je još uvek čelendžer igrač iako ga guraju svim silama. Kveri sa druge strane ima lepe uspomene na ovom turniru. Pre neku godinu je osvojio ovaj turnir pobedivši Nadala u finalu, a u pet nastupa imao je titulu, polufinale, četvrfinale i dva prva kola.

02:00 Aleks De Minaur – Nikolas Jari 1 1,23

Ovde je De Minaur apsolutni favorit. Jari je odigrao katastrofalno loše tri turnira na šljaci. Ispao je u prvom kolu Kordobe, Buenos Ajresa i Rio de Ženeira. Nisu to bili protivnici od kojih je trebao da izgubi, ali šta je tu je. Ništa ne štima u igri Jarija u poslednje vreme, od servisa pa do forhenda, a to su dva glavna oružja Jarija. Na njegovu nesreću danas igra protiv igrača čiji mu stil apsolutno ne paše. Jari će večeras morati da radi za svaki poen, jer se protiv De Minaura teško stiže do lakih poena. Neće biti laganih poena, a u nekim dužim razmenama Jari nema šanse i to je svakako ključ meča.

De Minaur nije igrao od Ausralijan opena što znači da je svež i spreman za nove pobede.

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet iznosi 2,03 što je više nego dovoljno za neki srednji ulog.

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje