sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Utorak je pravi dan za klađenje kada je tenis u pitanju. Ove nedelje su na rasporedu tri vrlo jaka turnira i ponuda mora da se ispoštuje. Mi smo danas našu pažnju usmerili ka Akapulku gde se igra turnir iz serije 500. Dakle, radi se o snažnom turniru koji je okupio nikad jaču ekipu. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Dušan Lajović i Felisijano Lopez, a mi igramo na pobedu Španca. Zašto mislimo da bi Španac mogao do pobede biće jasnije kroz sledećih par rečenica.

Iako je Felisijano Lopez u poznim igračkim godinama on na ovakvim uslovima uvek može da se snađe. Podloga je brza što pogoduje njegovom servisu i agresvinoj igri. Mi ovde igramo na Lopeza zbog katastrofalno loše forme Dušana Lajović. Srpski teniser je vezao četiri poraza u prvim kolima, a ukupan skor ove sezone mu je 2 pobede i 6 poraza. I ove sezone je do izražaja došao taj njegov luzerski mentalitet, jer nije koristio šanse da pobedi neke igrače koje je morao da pobedi. Uspeo je da izgubi od Kamerona Norija na šljaci, pre toga ga je Kuevas koji je okoreli šljakaš počistio na Australijan openu. Da ne pominjemo njegove očajne partije u Dejvis kupu protiv Uzbekistana. Kada se sve objektivno pogleda može se zaključiti da je Lajović u katastrofalnoj formi i da mu fali samopouzdanja.

Malo nam je nejasna odluka Lajovića da igra u Akapulku na betonu kada je on igrač šljake. Ove nedelje se igra turniru Sao Paolu koji je dosta slabiji u odnosu na Akapulko i Dubai, i tamo je Lajović trebao da traži svoju sreću. Ipak, on se odlučio za ovaj turnir, a dokle će dogurati videćemo.

Ni Felisijano Lopez ne blista ove sezone. Ovo je njemu vrlo verovatno poslednja sezona, ali za razliku od Lajovića on je dosta iskusan i koristi protivničke padove u igri. Lopez ima taj sportski bezobrazluk koji ume da prevagne u ovako izjednačenim mečevima, a upravo je to nedostaje Lajoviću.

Podloga je na strani Lopeza, Španac je dosta iskusniji igrač i na betonu protiv ovakvog Lajovića sigurno može do pobede.

Za ovaj meč smo spremili dve opcije pa vi izaberite.

Opcija 1: Konta hendikep Lopez +1,5 1,78 (Lopez ne gubi sa 2 i više gemova razlike)
Opcija 2: Čista pobeda Lopeza 1,90 

Napominjemo da je ovo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje