ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Dubl tiket (Utorak)

Iako je teniska ponuda jako bogata parovi baš i nisu najpovoljniji, ali uspeli smo da izdvojimo dva para za pristojan dubl tiket koji uz malo sreće može da nam donese profit.

Stefanos Cicipas – Evgenij Donskoj

Mladi Grk Cicipas je dobio specijalnu pozivnicu od organizatora turnira. Direktor turnira legendarni španski teniser Manolo Santana snimio je mladog Cicipasa u Barseloni gde je ovaj igrao finale protiv Nadala. Njegove dobre igre u poslednje vreme, kao i talenat koji je očigledan su navele Santanu da urgira za specijalnu pozivnicu. Ovo je jedan od većih turnira na ATP turu, a na takvim turnirima Cicipas i nema mnogo iskustva. Za mnoge je ovo nebitna stavka, ali verujte da je bitna. To što su mu organizatori dali specijalnu pozivnicu će mu samo povećati pritisak, jer se od njega očekuje da on to i opravda.

Takođe, ono što ljudi zaboravljaju jeste da je Cicipas odigrao zaista dosta tenisa u poslednje vreme. On je u poslednje tri nedelje, dakle 21 dan odigrao četrnaest mečeva što je nenormalno mnogo. Bez obzira što je  mlad igrač umor mora doći po svoje, i apsolutno nas ne bi začudilo kada bi se to dogodilo na ovom turniru.

Statistika kaže da je Cicipas do sada u sezoni odigrao 30 mečeva(ne računa se Australijan open kao i kvalifikacije za turnire), i na 22 meča je došao over kada je margina bila 20,5. To je jasan pokazatelj u kakvom smeru idu njegovi mečevi, a ono što smo mi primetili jeste da njemu još fali iskustva da mečeve rešava rutinski, i da mečeve igra u kontinuitetu od početka do kraja. Gotovo uvek mu se desi pad igre u nekom delu meča i to protivnici znaju da iskorite.

Donskoj je jako iskusan igrač, a kada dobijete jednog Federera onda ste sigurno ozbiljan igrač. Generalno gledano igra solidno ove sezone, a kroz kvalifikacije je prošao relativno lagano. I to naravno treba uzeti u obzir, jer je „osetio“ teren i podlogu, a Cicipas nije.

Dvoumili smo se izmeđju kontra hendikepa na Donskoja i overa, ali po nama margina na hendikep gemove je premala, a over idealan za odigrati.

Predlog: Više od 20,5 gemova 1,63

Fernando Verdasko – Paolo Lorenci

Iako Verdasko ne važi za igrača kome se može verovati  kada dođe masters u Madridu on postaje druga osoba. On je rođeni Madriđanin tako da uvek ima motiv više da igra dobro na ovom turniru. Sa tribina će ga bodriti porodica i prijatelji i to uvek pozitivno utiče na igrače. Koliko dobro Verdasko igra ovde potvrđuje i činjenica da je jednom uspeo da dobije i Nadala, a samo četiri puta je ispao u prvom kolu od šesnaest nastupa.

Sa druge strane je Lorenci koji je daleko od svoje najbolje forme. Gledali smo ga u Istanbulu i moramo priznati da je gledanje njegovih mečeva pravo mučenje. Godine su ga stigle, više nije sposoban za besumično prebacivanje loptice i čekanje greške protivnika. Takođe, na ovoj šljaci servis može da bude neka prednost, a on nema ni to.

Do sada ova dva igrača su se sastala dva puta i oba puta je slavio Verdasko na šljaci u Quitu i Hjustonu. Po nama je Verdasko veliki favorit i mi očekujemo njegovu pobedu.

Predlog: Pobeda Verdaska 1,20

Ukupna kvota na ova dva predloga u kladionici Maxbet izsnosi 1,96. Skoro pa kvota 2 koja je po nama sasvim korektna za dubl na neki srednji ulog. Ipak, napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje