subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Najava turnira u Montereju

Drugi turnir koji se igra ove nedelje igra se u Montereju. Ovo je turnir iz kategorije 250 pa u skladu sa tim je dosta slabiji u odnosu na onaj koji se igra u Čarlstonu.

Ovo je poslednji turnir na betonu koji se igra pred sezonu šljake pa su mnoge igračice koje ne vole najsporiju podlogu iskoristile šansu da zaigraju na betonu.

Titulu brani Anastasija Pavljučenkova koja je prošle sezone u finalu pobedila Anđelik Kerber. No, ona je odlučila da ne zaigra ove nedelje tako da će Monterej dobiti novu šampionku.

Najzvučnija imena koja će igrati ove nedelje u Montereju su:
Garbinje Muguruza, Magdalea Ribarikova, Lesja Curenko, Monika Puig, Timea Baboš i još mnoge.

Kao što se da videti ovo je dosta slabiji turnir u odnosu na onaj u Čarlostnu, ali bez obzira na to apsolutno se ne zna ko može do titule.

Igračice na koje vam mi skrećemo pažnju su:

1) Danijel Rouz Kolins je igračica koja je bila najveće iznenađenje u Majamiju. Igra u vrlo dobroj formi, i ako bude prikazala igru iz Majamija ne sumnjamo da će da dogura daleko.

2) Lesja Curenko je igračica koja očigledno voli da igra u Meksiku. Ona je osvojila dva puta turnir u Akapulku i sigurno joj ovi uslovi prijaju. Imajte na umu da je ispala odmah na startu Indijan Welsa i Majamija tako da je imala vremena da se pripremi za ovaj turnir. Ovde je postavljena za trećeg nosioca tako da ima i dobar žreb.

Turnir u Montereju se igra za nagradni fond od 250 000 dolara.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje