sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Četvrtak)

Večeras će se u Riju sastati Pablo Anduhar i Dominik Tim. Tim je ovde apsolutni favorit, ali mi smo mišljenja da španski veteran može da učini meč nešto zanimljivijim i da ga odvede over.

Nemojte da vas zavara rank Anduhara koji je trenutno 1821. igrač na svetu. Imao je velikih problema sa laktom desne ruke koji je operisao dva, ili tri puta. Oporavak je bio jako dug, a Anduhar nije igrao tenis punih godinu dana. To je uslovilo velikim padom na ATP listi, ali dok je bio zdrav Anduhar je bio stabilan top 50 igrač, a na šljaci svojevremeno znao da namuči i Rafu Nadala.

Mišljenja smo da su nas kladionice malo navukle kada je margina u pitanju. Zadata margina je 18,5, a ako nas pitate ona bi morala biti za gem manja ako ne i dva.

Napomenuli bismo  jako dobre igre Anduhara ovde u Brazilu. Pre tri godine je igrao polufinale, a poražen je od Nadala u tri seta. Godinu dana kasnije je ispao osmini finala, a 2016. je ispao u prvom kolu i tad su krenuli problemi sa laktom. Dakle, iz priloženog se da videti da voli da igra ovde i mislimo da ima neke šanse.

Dominik Tim će pobediti u to nema sumnje, ali ne verujemo da će ići da ponizi protivnika, jer imajte na umu da je ovo druga nedelja u nizu kako Tim igra tenis. Nema potrebe za nekom ubedljivom pobedom, bitno je samo da se pobedi.

Predlog: over 18,5 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog, koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje