petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje (Utorak)

Današnja ponuda tenisa je više nego bogata i retko ko će danas odoleti  da ne odigra barem jedan tiket. Mi smo za vas izdvojili jedan predlog koji preporučujemo da se odigra u singlu.

Radi se o meču sa turnira u Delari Biču u kom će se sastati Ivo Karlović i Denis Šapovalov.
Čim je Karlović akter jednog meča samo jedna opcija je u pitanju ,a to su over gemovi. Mišljenja smo da ćemo u prvom setu videti više od 10 gemova iz sledećih razloga:

1) Obojica udaraju bekend sa jednom rukom. Sa jedne strane je Ivo koji bekend ne koristi kao čist udarac već je to u 99% slučajeva slajs koji služi samo kao odbrana kada riternira. Sa druge strane  Šapovalov bekend koristi kao vrsno oružje. To je jedan ravan i snažan udarac, ali udarac koji je vrlo riskantan. Mora da bude tehnički vrlo precizan što je vrlo teško kada vas „bombarduje“ Ivo Karlović. Verujemo da će obojica barem 80% svojih servisa slati upravo na taj udarac što će im u mnogome olakšati posao.

2) Ovaj tip po našem mišljenju u mnogome zavisi od Šapovalova. Karlović će da igra svoju igru i od njega ne možete ništa novo da očekujete. Ako Šapovalov bude držao svoj servis kako treba mislimo da ovaj tip prolazi bez većih problema. On je levoruk teniser što je jako bitna stvar, jer će svojim slajs servisom terati Karlovića van terena i tako sebi olakšati posao. Karlović je sve samo ne vrsan riterner tako da uz neke korektne procente prvog servisa Šapovalov bi „morao“ da svoje gemove uzima relativno lagano.

Predlog: Prvi set vise od 10,5 gemova 1,80

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje