sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje- Subota 23. April

Polufinale turnira u Barseloni donosi duel između Španca Pabla Karenja Buste i Argentinca Dijega Švarcmana. Kladionice su zanimljivo blagu prednost dale Švarcmanu sa kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Biće ovo jedan jako zanimljiv i naporan meč u to smo uvereni. Zbog kiše koja je organizatorima pravila probleme tokom nedelje i jedan i drugi su juče igrali po dva meča. Oba meča su bila teška i pitanje kako će se osećati danas. Ono što krasi obojicu jeste veoma dorba fizička sprema, posebno Švarcmana koji sve što radi dobro radi na šljaci.

Meč jeste u totalnom egalu sa tim se slažemo, tako da ćemo i mi ići u smeru overa. Kada igra Švarcman uvek postoji bojazan da će biti ranjiv, jer njegov servis je toliko loš da se ne može rečima opisati. Ipak, ova šljaka u Barseloni je toliko spora da će Švarcman sigurno imati mnogo prilika da se vrati tokom meča ukoliko bude bio u zaostatku.

I jedana i drugi igraju sa dozom oscilacija, što je veoma bitno. Prosto, stil igre koji gaje ne može da radi tokom celog meča koji po pravilu traje oko dva sata. U skladu sa tim vredi probati over gemove.

I za kraj malo statistike:

– Busta protiv top 20 tenisera ima skor 25/64, na šljaci 8/24.
– Švarcman protiv top 20 tenisera ima skor 22/64, na šljaci 10/24.

Iz ovoga se može zaključiti da ne blistaju protiv top tenisera i da će ovo biti jedna velika borba.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,70
Opcija za dubl tiket: Više od 20,5 gemova 1,55

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje