petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 1 – Subota 27. Februar

U okviru prvog kola kvalifikacija za ATP turnir u Roterdamu snage će odmeriti Holanđanin Talon Griekspor i Francuz Žeremi Šardi. Kladionice su izašle sa egal kvotama, što je veliko iznenađenje ako nas pitate. Mi ćemo to pokušati da iskoristimo.

Ovde je po nama Griekspor izraziti favorit. Imao je sjajnu nedelju u Monpeljeu gde je stigao do osmine finala i bio je na gem od četvrtfinala. Imao je servis za pobedu protiv Umbera, ali mu se stegla ruka i na kraju je poražen kroz tri tesna taj brejka. No, generalno gledano Griekspor je igrao sjajan tenis i pokazao da u dvorani može da bude jako jako dobar. U ovakvim uslovima do izražaja dolazi njegova agresivna igra, a pošto igra na domaćem terenu treba očekivati motivaciju ma maksimalnom nivou.

Što se Šardija tiče jako jako skromno. Činjenica je i da njemu prijaju ovi uslovi, pre svega zbog servisa, ali Francuz već odavno ne igra dobar tenis. Na pripremnom turniru u Australiji je bio dobar, a na Australijan openu je odmah naleteo na Đokovića, njegovu noćnu moru.

Moramo pružiti šansu Grieksporu, jer je u ritmu. Šardi jeste bio dobar u Australiji, ali od tad pa do sad je prošlo dosta vremena, a i drugačiji su uslovima. Griekspor je svojevremeno u Roterdamu uspevao da dobije jednog Vavrinku, jednog Congu, a verujte da to nije slučajno.

Predlog za klađenje: Pobeda Griekspora 1,90

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje