subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

TENIS: PREDLOG ZA KLAĐENJE

Današnja ponuda je mnogo bolja nego juče, pa će vrlo verovatno biti više predloga.

Džon Izner nas je ispoštovao u prethodnom kolu protiv Popirina i mi mu ukazujemo poverenje i večeras. Njegov protivnik će biti Gvido Pelja, i po nama Izner je veliki favorit.

Izner godinama unazad u domovini igra najbolji tenis. Ovde je igrao finale, i polufinale, a eto u Majamiju je na primer osvojio titulu prošle sezone. Bez obzira što je podloga spora, njemu to ne smeta mnogo. Ova podloga daje visok odskok lopticama što znači da Iznerov servis samo dobija na moći. Prvi servis je bomba sama po sebi, a drugi servis je kik servis sa veoma visokim odskokom. Te loptice idu preko ramena protivničkog igrača, i to su po pravilu kratki riterni koje Izner rešava veoma lako. Gvido Pelja je izrazito nizak igrač pa će on imati baš velikih problema sa tim servisom.

Gvido Pelja iako je mnogo jači igrač u polju od Iznera danas bi mogao imati problema. Mnogo je iznenadilo to što je Izner Popirinu uzeo set sa nulom, ali ne i mi. To je još jedan primer koliko Izneru ova podloga odgovara. Loptica ima visok odskok i daje vremena Izneru da se izmakne sa bekenda na forhend. U tim trenucima Izner udara forhend iz sve snage i preuzima inicijativu u poenu. Pelja nema neki servis pa će Izner sigurno imati šanse na riternu.

Sve u svemu Izner je danas veliki favorit i trebalo bi da opravda ulogu favorita.

Predlog za klađenje: Pobeda Iznera 2-0 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje