četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 14. April

Kao što ste možda primetili ovih dana imamo dosta manje teniskih predloga, a verujte da je to sa razlogom. Počela je sezona šljake i još uvek pratimo forme igrača, jer nije lako prebacivati se sa podloge na podlogu. Šljaka kao podloga traži određeno vreme za prilagođavanje i potrebno je 2-3 turnira da se izvidi situacija.

Rezultati u Monte Karlu prema rečima kladioničara blaga katastrofa, što samo potvrđuje naše reči. Ono što je dobro jeste da sezona šljake traje poprilično dugo i da će biti dosta turnira i opklada.

Danas nam je za oko zapao meč između Alehandra Davidoviča Fokine i Davida Gofana. Kladionice su ovaj meč predstavile kao totalni egal, mada malo više naginju ka pobedi Gofana. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Slažemo sa se kladionicama. Gofan je konačno uhvatio ritam, jer je nakon osvajanja turnira u Marakešu i ovde vezao nekoliko pobeda. Konačno podseća na ono što je nekada bio i kao takav može mu se verovati, ili ne?

Fokine sa druge strane u drugoj rundii dobio Novaka Đokovića posle velike borbe. Realno gledano trebao je dobiti taj meč i kroz dva seta, ali trema, strah od velike pobede sve je to uticalo da Fokina dobije tek posle tri seta. Kako će odigrati danas, veliko je pitanje, jer uglavnom igrači nakon tih velikih pobeda malo popuste.

Mi ovaj meč gledamo na sleeći način. Imamo dva igrača koji gaje otprilike sličan stil igre. Za obojicu se može reći da vrlo vrlo teško drže kontinuitet igre tokom celog meča. Dakle, oscilacija ima u svakom meču i one traju poprilično dugo.

U skladu sa tim mi ovde vidimo veliku borbu. Mnogo brejkova, mnogo preokreta i nadamo se over gemove na kraju meča.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje