ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 14. Jul

Ima materijala danas finog, ali idemo redom i u zavisnosti od prolaznosti naravno. Ovo je meč sa čelendžera u Salzburgu gde će snage odmeriti Nerman Fatić i Sebastijan Ofner.
Apsolutni favorit prema kladionicama je Ofner sa 1,30 kvotom dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ofner kao skoro pa ATP igrač jeste favorit i mora biti favorit. Da li će opravdati tu ulogu favorita ostaje da se vidi. Ono što se ne sme zapostaviti jesu partija Fatića u poslednje vreme na šljaci. Fatić je igrao dobro po ovim čelendžerima u Italiji. Četvrfinale u Peruđi, polufinale u Modeni gde dobija jednog Koriju na primer. Potom lagano ispadanje u Karslueau, ali nakupilo se tenisa i to je bilo očekivano.

Ovde u Salzburgu, Fatić je dobio na primer jednog Rodionova odličnog čelendžer igrača. Dakle, ima Fatić čime da pripreti, a Ofner svakako nije neki bauk igrač protiv kojeg se ne može igrati. Sklon je oscilacijama Austrijanac i to se može naplatiti.

Jedna zanimljiva stvar vezana za Ofnera jesu njegove igre kada je nosilac na čelendžerima. Naime, Ofner je ove sezone devet puta bio nosilac na čelendžerima i samo se jednom desilo da barem jedan njegov meč nije otišao u over. Tada je ispao u prvoj rundi.
Ovde je već odigrao dva meča i oba su bila u underu, mada je Klejn juče imao veliku šansu. Vredi pojuriti ovde over, jer Fatić ima formu, a i margina je nešto niža.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje