četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 15. Oktobar

Polufinale turnira u Klužu donosi duel između Kineskinje Wang Ksiju i Italijanke Jasmin Paolini. Kladionice u ovom duelu blago favorizuju Paolini sa kvotom 1,70, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Paolini nas je juče maksimalno ispoštovala. Sve što smo rekli u najavi se i obistinilo. Bio je to klasičan meč sa mnogo drame i preokreta. Servis je bio ranjiv na obe strane, viđeno je 15 brejk lopti i šest brejkova. U takvim okolnostima se bolje snašla Paolini koja je uspela da dobije u dva seta, a verujte da je lako moglo da ode i u treći set.

Što se Vang tiče jaka pobeda nad Parizas Dijas. Kineskinja je bila u velikom zaostatku u drugom setu. Gubila je 5:1, ali nekako uspela da odvede drugi set u taj brejk i dobije meč kroz dva seta.

Slično kao i juče i ovde očekujemo WTA meč. Paolini ima baš slabašan servis, a sa druge strane Vang igra naporne mečeve i takođe joj je servis veoma ranjiv. Paolini je do sada protivnicama pružila 23 brejk lopte na tri meča, a Vang 21 brejk loptu. Biće ovde svega, a po nama najpametnije je oprobati se sa još jednim overom.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,70 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje