petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 15. Oktobar

U okviru polufinala WTA turnira u San Dijegu snage će odmeriti domaća Danijel Rouz Kolins i Hrvatica Dona Vekić. Kladionice zanimljivo ovde veliku ulogu favorita daju Kolins sa kvotom 1,60, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Apsolutno se ne slažemo sa ovom postakvom kvota. Prema onome što smo mi pratili i gledali, ovde bi kvote trebele u najmanju ruku da budu u egalu. Zaista, Kolinsova je pokazala mnogo slabosti u svojoj igri, sa Dona sa druge strane dobila neke veoma jake teniserke i pokazala za šta je sposobna.

Ono što Kolinsovoj najviše zameramo jeste ranjivost na servisu. Ako pogledamo statistiku, Kolins je u ova tri meča ukupno dala čak 35 brejk lopti. Što je mnogo mnogo je, čak i za ženski tenis.

Dona Vekić ima samopouzdanja i to mnogo. Ovde je morala da igra kvalifikacije, a u glavnom žrebu je dobijala teniserke kao što si Karolina Pliškova i Arina Sabalenka. Bez ikakve sumnje top 10 kalibar i sjajna izdanja protiv ovih teniserki.

Verujemo u jak otpor Done ovde. Ona ovo može da dobije bez problema, ali zbog mnogo mečeva u nogama ne smemo na nju igrati već preporučujemo over gemove.
Kolins će se po pravilu nuditi sa svojim slabašnim servisom. Verujemo u jedan produženi set koji bi trebao da odvede ovaj meč u over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,67 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstveu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje