četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 17. Mart

Čelendžer turnir u Čileu. Meč koji ćemo mi ispratiti danas odigraće Italijan Andrea Vavasori i Argentinac Ugo Karbelji. Kladionice su blagu prednost dale Vavasoriju koji je otvoren sa 1,70, a sada je već 1,65.

Veliki je pad kvote i mi se slažemo sa istim. Ima mnogo razloga zašto treba probati na Vavasorija, a svi se tiču naravno Karbeljia. Karbelji igra mnogo tenisa u poslednje vreme. On je počeo još na startu ove južno američke sezone na šljaci koja eto još uvek traje. Čini se da je igrao svake nedelje i znaci umora su i te kako prisutni. Ovde je u dva kola igrao dva meča po tri seta koja su trajala dva i po sata. Čovek je igrao čak i dubl. Sve se to akumuliralo i sada dolazi na naplatu.

Argentinac baš ima problema sa serivsom. Eto samo u ova dva meča je u zbiru dao 19 brejk lopti.

Druga stvara zbog koje treba probati sa Vavasorija je činjenica da je Karbelji prijavljen za kvalifikacije za masters u Majamiju. One startuju 20. marta. Ima vremena da se stigne do tamo, ali opet tamo se igra na betonu, drugačiji su uslovi i verujemo da Karbelji ima to u vidu.

Vavasori je u dosadašnjem delu turnira pokazao sasvim pristojan tenis. Pobedio je dva meča u dva seta i ulazi sa određenim samopouzdanje u ovaj meč.

Verujemo da Vavasori ako ništa drugo ovo može ad dobije na svežinu, a kao što smo rekli pod znak pitanja se stavljaju ambicije Karbeljija na ovom meču.

Predlog za klađenje: Pobeda Vavasorija 1,65

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje