subota, 22. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] NBA – alt poeni igrača, kvota 1.60 (17.3.)

Predlog izgledne šanse za prolaz

alt poeni igrača, kvota 1.60


D. Lillard (Portland) alt 31.5+, kvota 1.60, 41pts

Normal 33.5+

Moje viđenje današnjeg meča Portland – Boston jeste poslednji voz za Trailblazerse da pokušaju da krenu ka poziciji koja vodi u Play-in turnir.

Imaju 3 pobede manje od ekipe na 10. mestu, ali i utakmicu manje.

Lillardu nikako ne ide na ruku h2h sa Bostonom i Marcus Smartom, jer je na poslednjih 8 duela ovu marginu prebacio samo 1x. Ali u svim tim mečevima nije uzimao ovako veliki broj šuteva kao što to čini sada. Raspon šuteva ide i do 25, a broj bacanja gotovo redovno preko 10.

Jeste u opticaju još 12 mečeva posle ovog, ali deluje da je danas prekretnica u kom smeru će se dalji ostatak sezone odvijati.Ukoliko igrač ne nastupi iz bilo kojeg razloga, kvota se računa 1.00

Margina je dinamična i promenljiva u toku dana u zavisnosti od faktora uplata, pojave novih informacija i korekcija od strane same kladionice.

Ulog određujete sami na osnovu pročitanog iz teksta. Ono što je napisano je samo subjektivno mišljenje autora i ne mora biti tačno, niti sled akcija ove opklade mora biti dobitan.

Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.


Svako kopiranje, umnožavanje, objavljivanje i distribuiranje celog ili delova ovog članaka objavljenih na ovom web sajtu , bez obzira na razloge za takvo delo zabranjeno je i predstavlja povredu autorskog prava i krivično delo, koje će biti gonjeno u skladu sa zakonom.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje