četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 17. Oktobar

Ove nedelje na programu su tri ATP turnira i jedan WTA turnir. Na papiru brdo parova, ali ako se malo dublje analizira vidi se da ponuda i nije tako dobra. Mnogo slabih turnira sa nepoznatim igračima, što znači da treba malo vremena sagledati sve kako treba.

Meč koji je nama zapao za oko odigraće se u prestonici Švedske. Snage će odmeriti Džejson Kubler i Kristijan Garin. Kladionice su maksimalnu prednost dale Kubleru sa kvotom 1,50 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ovde kladionice idu slepo na Kublera. Sigurno se vode činjenicom da je Garin klasičan šljakaš i da nema šta da traži na ovakvim terenima. To je svakako tačno, ali nisu u obzir uzeli igre Kublera koje nisu sjajne. Naime, Kubler je ovde morao da igra kvalifikacije i u najmanju ruku nije oduševio. Jeste pobedio oba meča u dva seta, ali ko je pratio mečeve zna da je moglo biti drugačije. Ono što posebno upada u oko jeste ranjivost njegovog servisa. U prvom meču protiv Džonatana Midrhe je izgubio jedan servis, a momak je 568. teniser sveta. U meču protiv Damira Džumhura je servis izgubio čak pet puta što je za dvoranske uslove i realno njegovu igru mnogo.

E sad, igra Džumhura i Garina je manje više slična. Obojica su sjajni defanzivci. Teže da nateraju protivnika na grešku, što bi po nekoj logici značilo da će Kubler i danas imati problema u svojim gemovima.

Alternativna margina je 20,5 što je malo za dvoranske uslove. Dovoljno je da jedan set ode u produžetak i odrađeno je više od pola posla. Sa ovako nesigurnim servisom Kublera, Garin će imati svoju šansu ne samo da zakomplikuje meč nego i da ga dobije.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,65 Soker

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje