četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – 19. April

Fantastična teniska ponuda je danas pa ćemo pokušati nešto da naplatimo. Prvi meč koji nam je zapao za oko odigraće Italijan Lorenco Museti i Britanac Dan Evans.

Kladionice favorizuju Musetija sa kvotom 1,45, dok je margina za gemove postavljena na 21.5.

Jako sumnjiva kvota na Musetija ako nas pitate. Da, Evans se ne snalazi na šljaci najbolje, ali ako pogledamo stil igre koji on gaji, on apsolutno po svim parametrima može parirati Musetiju.

Prvo bi počeli od podloge koja je jako spora. Inače, ova šljaka u Barseloni važi za najsporiju podlogu na celom ATP turu. Dakle, servis ne igra gotovo nikakvu ulogu i razmene će biti duge.

S obzirom da obojica igraju bekend sa jednom rukom za očekivati je da će biti mnogo nadmudrivanja. Biće mnogo slajseva, dugih relija i naravno brejkova. Museti jeste šljakaš, ali je veoma mlad. Još uvek ne može da drži isti ritam tokom celog meča, a ovaj meč će sigurno biti dug i naporan.

Igrao je protiv Baeza jako težak meč i samo potvrdio da mu se još uvek ne može verovati onako 100%.

Naravno, treba se malo potpomognuti i statistikom. Malo smo istraživali i došli do podatka da Museti protiv top 50 tenisera na šljaci ima skor 6-16 što nije bajno i sigurno ne potkrepljuje ovu postavljenu kvotu.

Evans je lukav igrač, ima sve u svom arsenalu da bi parirao Musetiju, te mi ovde vidimo jedan over.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 1,70

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje