četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 19. April

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće se na turniru u Beogradu. Snage će odmeriti Dušan Lajović i Taro Danijel. Veoma blagi favorit u ovom duelu je Lajović, a margina je postavljena na 22,5.

Lajović je polako počeo da tone na ATP listi i ako nešto ne preduzme neće igrati one najjače turnire. Pokazao je u Monte Karli određene znake da se vraća, ali džaba sve kada ne dobija mečeve. Najbolji lek za posrnulo samopouzdanje su pobede, a one mu najviše fale.

Najveća mana Dušana Lajovića je neumeće igranja pod pritiskom. U 90% slučajeva kada je imao za protivnika sa kojim u najmanju ruku može da igra egal i da pobedi, on je te mečeve gubio. Prosto, neverovatan gubitnički mentalitet ima ovaj igrač iako ima veoma dobre udarce.

Upravo je ovo jedan od tih mečeva. Lajović igra pred svojom publikom, verujemo da će tribitne biti lepo popunjene i on će po pravilu da kiksne kada treba da bude najjači. Taro Danijel je veoma nezgodan teniser. Ovde je već odigrao dva meča, jer je morao da igra kvalifikacije i odigrao je veoma veoma dobro.

U svim segmentima igra može da parira Lajoviću i mi verujemo da će on na kraju iskoristiti taj luzerki mentalitet kod srpskog tenisera.

Predlog za klađenje: Danijel ne gubi sa tri i više gemove razlike 1,62


Dodatni predlog: Ukoliko vam je mala kvota mozete dodati pobedu Ruda i da dobijete sasvim korektnu kvotu za dubl.

Lajović – Danijel HG2-2,5 1,62
Nakašima – Rud 2 1,12

Ukupna kvota: 1,81


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje