Advertisement

Iako smo rekli da nećemo forsirati čelendžere, jer na tim turnirima dolaze velika iznenađenja, ponuda je takva da prosto moramo da probamo. Drugi meč sa kojim ćemo se oprobati odigraće francuski teniser Ugo Umber i Nemac Oskar Ote. Meč je sa turnira u Quimperu, a ovde takođe jurimo over gemove.

Ovde ima mnogo razloga zbog kojih bi over mogao da dođe, a mi ćemo navesti samo par njih.

Pre svega počeli bismo sa kvotom koja je postavljena na Umbera. On jeste po “prirodi” favorit, ali njegove igre ove sezone su kriminalno loše. Prošle sezone smo ga veoma često igrali, jer je harao po čelendžerima. Bilo je očigledno da je prerastao taj nivo tenis, a ove sezone ga očekujemo na najvećim takmičenjima. Na tim takmičenjima se nije najbolje proveo, ali još je mlad i ima vremena za njega. Posebno bi apostrofirali njegov prvi meč ovde, koji je odigrao protiv Italijana Raula Brankarija koji je 429. igrač na svetu. Umber je slavio sa 6:4 7:6, a verujte da je mogao lako da izgubi meč. Dal je došlo do potcenjivanja protivnika, ili je jednostavno u lošoj formi, mi ne znamo, ali činjenica je da Umber ne igra dobro.

Njegova glavna vrlina jeste servis i igra na mreži. Upravo su dvoranski uslovi njegovi omiljeni, a to pokazuje i statistika koja kaže da je samo prethodne sezone Umber imao 32 pobede. Vrlo moćan servis, odlična igra na mreži i to je za ove uslove više nego dovoljno. Njegova najveća mana je ritern i konverzija brejk lopti. Treba mu mnogo vremena da dođe do brejk lopti, a i kada dođe do njih, potrebno mu je mnogo šansi da brejk loptu konvertuje u brejk. Zato su njegovi mečevi uvek neizvesni, a on je primoran da protiv 429. igrača na svetu igra taj brejk.
Ako se bacimo na statistiku iz prethodne sezone (vezana za dvoranske uslove), ona kaže da je taj brejk viđen na 14 od 29 mečeva Umbera. Dakle, svaki drugi set je taj brejk, bez obzira protiv kog protivnika igra. Na 18 od 29 mečeva je viđen set sa minimum 10 gemova i to samo potvrđuje našu tezu da je Umber vrlo dobar server, ali je na riternu očajan.

Umberov današnji protivni Oskar Ote takođe voli da igra u dvorani. Statistika kaže da je do sada zabeležio 108 pobeda i 57 poraza. Iako je Ote po prirodi šljakaš, igranje u dvoranama mu ne predstavlja veliki problem. Slično kao Umer ima sjajan servis, ali pošto je po prirodi škljakaš mnogo je bolji u polju. Ume da drži lopticu u polju i to je svakako ključ ovog meča. Velika njegova mana jeste glava i te žute minute kojima je sklon. Ume da uđe u seriju grešaka što se protiv igrača kao što je Umer nikako ne isplati. Ipak, forma Umbera je daleko od dobre i mi verujemo da Ote može da drži meč u egalu.

Ako se pogleda samo forma Umbera, samo lud čovek bi rizikovao i igrao na njegovu pobedu po kvotu 1,35. Još jednom su se kladionice vodile ATP rankom, koji na ovom nivou tenisa nema apsolutno nikakav značaj. Ovaj meč je mnogo izjednačeniji nego što to kvote prikazuju, i mi ćemo to pokušati da iskoristimo sa jednim overom.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova 1,85 Maxbet


Napominjemo da je ovo samo naš predlog koji apsolutno nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.