petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 22. April

Drugi meč za danas iz Barseloni koji vredi zapratiti odigraće Britanac Kameron Nori i Mađar Marton Fučovič.

Prema kladionicama, Nori je favorit sa kvotom 1,55, dok je margina za gemove postavljena na 20,5.

Naravno, kao top 10 igrač Nori jeste favorit, ali da li će to i opravdati ostaje da se vidi. Britanac je imao fenomenalnu prethodnu sezonu, a start ove nije bio ni približno dobar.

Takozvani sindrom druge sezone kada trebate da branite sve ono što ste napravili u prvoj je teško breme i Nori se za sada ne snalazi dobro. Osim Indijan Velsa gde je inače branio titulu, sve ostalo je prosek. Kod Britanca za sada ne postoji kontinuitet i treba ga kontrirati kada god naleti na nekog igrača koji je u ritmu.

Fučovič ne spada među naše omiljene tenisere. Razlog je prost, ne može mu se verovati i sklon je oscilacijama. Ipak, sa vremena na vreme ume da odigra dobar turnir i to je danas slučaj. Odigrao je jako dobar meč protiv Delbonisa koji činjenica nije reper za Norija, ali ipak pobeda je bila glatka kao suza. Sve je funkcionisalo u igri Mađara, te sigurno sa velikom dozom samopouzdanja ulazi u ovaj meč.

Za ovaj meč se može reći da imamo duel istog tipa igrača. Obojica su uporni igrači, igrači koji teže da izvuku protivnikovu grešku. U takvim okolnostima pobeđuje onaj sa jačom glavom, a to je Nori no Nori nije u dobroj formi i nema mnogo samopouzdanja.

Biće ovde verovatno sveta. Brejkova, preokreta, ali po prikazanom do sada teško da će neko dobiti rutinski. Nori ima 3-0 u međusobnim duelima, ali ako pogledate malo bolje to su uglavnom bili tesni mečevi sa barem jednim produženim setom, što bi danas bilo sasvim dovoljno za našu opkladu.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje