ponedeljak, 04. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Ako saradnja zaista postoji, na redu je pobeda gosta

Sa početkom od 18 sati i 30 minuta na programu je utakmica 26. kola austrijske 2. Lige u kojoj će SKU Amstetten ugostiti ekipu SV Horn.

SKU Amstetten se u ovom trenutku nalazi na 4. poziciji, sa učinkom od 13 pobeda, 5 remija i 7 poraza, dok na svom kontu ima 44 boda – 13 manje od pozicije koja vodi u viši rang.

Što se tiče njihovog današnjeg rivala, SV Horn je ove sezone upisao 6 pobeda, 6 remija i čak 13 poraza zbog čega na ovo gostovanje stiže sa svega 24 boda i kao 14. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Amstetten – Horn (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi sa ovim ekipama jesu njihove međusobne utakmice, odigrane u periodu od avgusta 2019. do oktobra 2021. godine. Naime, i jedan i drugi tim su osvojili po tri boda u sezonama 2019-20 i 2020-21, da bi na prvom meču u tekućoj sezoni do pobede došao SKU Amstetten.

S obzirom na to da potencijalna saradnja ukazuje na pobedu SV Horn-a, tima koji se u ovom trenutku bori za opstanak, kao logičan izbor za klađenje se nameće tip “2“ (3,70), ali vredi pokušati i sa prelazom “1-2“ (40,00). Koji rezultat vi očekujete?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje