sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – 4. Oktobar

Pored današnjeg Premium predloga još jedan meč nam je zapao za oko. Snage će odmeriti Petra Martić i Linda Fruhvirtova. U ovom meču blaga prednost od kladionica ide Martićevoj, dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Jeste Petra ovde favorit i mi idemo u njenom smeru. Fruhvirtova će biti opasna u nekim narednim godinama. Nedavno je osvojila turnir u Čenaju, a onda veoma rano ispada u Seulu od Vikmajer. Očekivano, jer je razmak između ta dva turnira bio samo nekoliko dana.

Fruhvirtova je ovde igrala i kvalifikacije. U tom jednom meču savladala je Španjolku Rebeku Masarovu tek posle tri seta. Fruhvirtova je u tom meču spasila i tri meč lopte i generalno gledano nije pokazala mnogo. Ono što nam je posebno zapalo za oko jeste jako slab servis. Čehinja je samo u tom meču pružila 18 brejk lopti i servis ispustila sedam puta. Što je mnogo mnogo je, čak i za WTA uslove. I na tom turniru u Čenaju, Fruhvritova je na pet mečeva dala čak 48 brejk lopti, što je frapantno.

Dakle, može se zaključiti da Fruhvirtova ima baš loš servis i da to treba napadati. E sad, Petra generalno gledano nema dobar ritern, ali bi mogla imati dobar dan, jer kao što se vidi Fruhvirtova se dobranoa nudi. Sa druge strane, Petrin početni udarac je mnogo pouzdaniji i realno gledano njeno najjače oružje. To bi u ovom meču trebalo i da bude prevaga.

Predlog za klađenje: Pobeda Martićeve 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje