utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Tenis: Predlog za klađenje – 4. Oktobar

Članak otvarati do 13:30.


Četiri turnira ove nedelje na programu. Dva muška i dva ženska i nekako su se snage promenile. ATP turnir u Astani i WTA turnir u Ostravi je privukao veoma jaku ekipu, dok su turniri u Tokiju i Monastiru privukli one slabije igrače.

Mi se okrećemo onim slabijim turnirima, barem za sada, jer tu kladionice dosta greše. Meč koji nam je zapao za oko odigraće se u Tunisu. Snage će odmeriti Japanka Mojuka Učijama i Kamila Rahimova.

Iako je razlika na WTA listi samo jedno mesto u korist Rahimove, kladionice su prednost dale Rahimovi. Njena pobeda se plaća kvotom 1,55 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Ok posao kladionica stvarno. Rahimova ako ništa drugo ima dosta više iskustva na najjačoj sceni WTA tura i verujemo da je to razlog za ovakvu postavku kvota. Ona jeste favorit, ali postoji jedna začkoljica. Naime, Rahimovoj će ovaj meč biti prvi još od US Opena. Ona je na US Openu stigla do drugog kola, što znači da nema meč u nogama već mesec dana i jače. To ume da bude problem posebno kod teniserki kojima baš treba ritam.

Sa druge strane Učijama ima poraze u poslednje vreme, ali od dosta jačih teniserki. U Čenaju je igrala protiv Magde Linet koja je kasnije igrala finale, a u Seulu gubi od Radukanu koja je posle igral polufinale. Igrala je ovde jedno kolo kvalifikacija koje je dobila. Bilo je drame, ali ako ništa drugo osetila je barem uslove. Ono što nam se možda ne sviđa kod Učijame jeste njen servis koji je baš ranjiv. Pruža dosta šansi, no borbena je i nikada se ne predaje.
Biće i ovde verovatno drame, no pitanje je u kakvom je ritmu Rahimova. To je ono što mi pokušavamo da naplatimo, jer ne verujemo u neko razbijanje Ruskinje. Ne nakom mesec dana ne igranja tenisa.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Rezultat: Pobeda Ucijame 6:4 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje