nedelja, 19. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Četvrtak 12. Novembar

Drugi meč koji nam je zapao za oko odigraće Arina Sabalenka i Stefani Vegele. Slično kao u prvom meču i ovde imamo izrazitog favorita, a to je Arina Sabalenka. Kvota na njenu pobedu iznosi 1,12, a margina na gemove iznosi 18,5.

Ko iole prati ženski tenis zna da je Sabalenka sinonim za nekonsantnost. To je teniserka koja ima sve predispozicije da dominira ženskim tenisom, ali iz aviona se vidi da joj fali mnogo toga. Prvo, što joj fali jeste trener koji bi je usmerio malo više ka taktici, a ne samo ka sirovoj snazi. Sabalenka često tokom mečeva izgleda izgubljeno na terenu, a kada je u takvim situacijama kreće da udara iz sve snage pa šta bude. Često je to ne gledljivo, i čovek se s vremena na vreme zapita da li je ova teniserka profesionalac.

Mentalna stabilnost joj takođe nije dobra strana. Dovoljna su dva do tri poena da je potpuno izbace iz takta i tu je sve gotovo. Prosto, ona nije sposobna da drži određen nivo igre tokom celog meča i mi tu vidimo našu šansu.

Vegele jeste nisko rangirana, ali igra dobro u dvorani. Agresivna je, sjajno se snalazi na mreži i uz kombinaciju sa Sabalenkinom nekonsantnošću mišljenja smo da može ovaj meč učiniti zanimljivim.

Predlog za klađenje: Više od 18,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje