četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje – Četvrtak 9. Februar

Druga runda turnira u Monpeljeu donosi duel između Lorenca Sonega i Filipa Krajinovića. Kladionice blago favorituju Sonega sa kvotom 1,70 dok je margina za gemove postavljena na 21,5.

Mi poverenje ukazujemo Sonegu. Krajinović kao Krajinović nit smrdi nit miriše. Protraćio je svoj talenat i sada mu preostaje da zaradi što je moguće više novca i uživa u penziji. U prvom meču protiv Karaceva se propisno provukao, jer je Rus imao 1-0 u setovima i sijaset šansi u taj brejku koje nije iskoristio. Krajinović je osvojio taj set nakon kojeg se Karacev totalno raspao.

Sonego sa druge strane rastavio na proste činioce Benjamina Boncija. Bonci je prethodne sezone dosta napredovao i ova pobeda je pokazatelj da je Sonego u dobrom ritmu. Pobediti Boncija u Francuskoj onako ubedljivo baš baš dobra pobeda za Italijana. Mnogi njega vide kao šljakaša što je donekle istina, ali zaboravljaju da i te kako dobro može da odigra dobro u dvoranskim uslovima.

Krajinović možda jeste talentovaniji i kompletniji igrač, ali to ne dobija meč. Glavna razlika između ove dvojice je borbenost i taj fajterski stav. Sonego će učiniti sve da dobije meč, a Krajinović ne. Zbog toga prednost ide Sonegu.

Predlog za klađenje: Pobeda Sonega 1,70 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje