četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Ponedeljak 15. Maj

Ima mečeva u Rimu naravno , ali ovde ćemo se pozabaviti jednim duelom sa čelendžera koji se igra u Bordou.

Snage će odmeriti Ugo Umber i Artur Fils. Kladionice su za blagog favorita postavili Umbera, dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Egal meč tu nema nikakve sumnje. Umber je toliko propao da sada skoro da više igra čelendžere ne ATP turnire. Talentovan igrač, ali fali mu trener koji će da unapredi njegeovu igru. Servis dobar, napadačka igra je tu, ali ritern i igra u polju moraju da se poprave.
U Filsu mnogi vide novog Congu. Ovo je sezona u kojoj će se on polako, ali sigurno probijati. Trenutno je 119. teniser sveta i još uvek igra čelendžere, no karijera je pred njim. Krase ga snažni udarci, veoma dobra kretnja, a ono što ne dostaje jeste taktika i izgradnja poena. Ume da srlja, ume da uđe u seriju grešeka i na tome treba da radi.

Ovde konkretno dijematralno dva suprotna igrača. Umber iskusniji, ali na šljaci teško da mu možemo dati prednost. Očekujemo rovovsku bitku i over gemove.

Naravno, ovde moramo da spomenomo i teoriju o dva Francuza u Francuskoj koja kaže da se uvek treba probati over kada igraju dva Francuza u domovini, posebno na čelendžerima. Mahom su to igrači sličnog ranga, koji često putuju zajedno, treniraju zajedno što dovede do toga da se dobro poznaju i da na terenu nema tajni.

Predlog za klađenje: Više od 20,5 gemova 1,60 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje