nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Ponedeljak 7. Februar

Okušaćemo se sa još jednim predlogom. U pitanju je čelendžer u francuskom Čerburu, turnir koji će retko ko zapratiti sem nas naravno :-).

Meč koji nam je zapao za oko odigraće Entoni Hoang i Luka Van Eš. Iz minuta u minut kvota na pobedu Hoanga raste i to je u neku ruku i normalno, jer tenis koji on igra u poslednje vreme nije za pominjanje. On je ove sezone upisao samo jednu pobedu protiv Lukaša Lacka koji je čini se na zalasku karijere. Sve ostalo su porazi, te Hoang u ovom trenutku ne može biti izraziti favorit čak i ni protiv momka koji ima 18 godina.

E sad, mi ovde očekujemo neizvestan meč. Prvi razlog je već pomenuta loša forma Honga, a drugi sasvim korektna forma mladog Van Eša. Naime, mladi Francuz je nedavno osvojio ITF turnir u Francuskoj. Nije upeo da se kvalifikuje za čelendžer u Kimperu, a u Monpeljeu ga je sačekao Safiulin koji ove sezone igra dobar tenis.

No, ono što je pokazao bilo je sasvim pristojno. Mišljenja smo da bi mladi Francuz mogao da namuči starijeg sunarodnika i ko zna odvede meč u treći set.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 1,67

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje