petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Tenis: Predlog za klađenje 2 – Ponedeljak 9. Maj

Đere je očekivano odradio posao. Klasika su njegove oscilacije i na nasu srecu Ćorić je to znao da iskoristi. Sada se okrećemo drugom predlogu. Meč koji nam je zapao za oko odigraće Aleks De Minor i Dušan Lajović. De Minor u ovaj meč ulazi kao favorit sa kvotom 1,60, ali treba istaći da kvota na njegovu pobedu ima tendenciju rasta. Margina za gemove je postavljena na 21,5.

Bez obzira na rast kvote mi igramo na De Minora koji je ove sezone pokazao da je odličan igrač za klađenje. Igrači koji ulogu favorita opravdaju u 80% slučajeva treba pratiti uvek, a to je otprilike slučaj sa njim. De Minor je ove sezone na skoru 17-9, a pogledajte sada listu igrača od kojih je gubio. Danil Medvedev, Janik Siner x2, Stefanos Cicipas x2, Karen Hačanov, Tejlor Fric, Andrej Rubljov i Karlos Alkaras. Sve top imena sem Frica, a Fric ga je dobio u Indijan Velsu koji je ovaj kasnije i osvojio.

De Minoru nije prirodna podloga šljaka to stoji. Ipak, njegove partije na šljaci su bile više nego dobre. Rubljovu i Alkarasu je otkinuo set, a jedini koji ga je pošteno dobio bio je Siner u Madridu.

Lajović kao Lajović već mnogo puta ispricana prica. Čovek koji retko kada dobija meceve u kojima i ima šansu. Činjenica je da igra nešto bolje u poslednje vreme, ali realno gledano De Minor bi mu mogao biti prava noćna mora. Australijanac sve vraća, ne predaje se nikada i kao takav je bliži pobedi.

Predlog za klađenje: Pobeda De Minora 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje