petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

[PREMIUM] Bejzbol predlog iz Koreje (10.April)

Predlog za koji smatramo da ima veliku šansu za prolaz! Otvarati do 11:30!


Lotte Giants – Nc Dinos 8,5- 1,75

7:0

Jedna iznenađujuće visoko postavljena granica, u situaciji kad su oba bacača vrlo dobra nam daje zapravo da mislimo u samo jednom pravcu.

Park Se Woong, bacaće za Giantse. Dečko ima 4-0 rekord, uz ERA 1,47. Jednostavno sezona karijere, motivacija je na vrhuncu a bacaće protiv najgore ekipe trenutno u ligi.

Kim Si Hoon, staja na brdo za Dinose. On je ruki, ali bez obzira na to neko iskustvo, apsolutno je opravdao ukazano poverenje. Imao je 10 utakmica iz bullpena ove sezone, nije primio nijedan poen u ukupno u 13izmena. Onda mu je trener ukazao šansu da startuje, a u ukupno 2 starta primio je solidnih 2 poena u 5 izmena, i to protiv veoma jakog Doosana i Samsunga.

Generalno smatram da ja promašena granica za 2 poena, jer ovde Park Se Woong može lagano sa nulom da izgura. Međutim Korejanski bejzbol je takav da mogu posle ovi slabiji bacači da uprskaju, pa ćemo biti oprezni sa ulogom.


Bejzbol se igra u 9 izmena, ekipe se izmenjuju 9x u napad i u odbrani. Ukoliko posle 9 izmena bude nerešen rezultat, utakmica ide u 3 dodatna produžetka. Ukoliko ni posle toga ne bude pobednika, utakmica Korejanske lige se obračunava kao nerešen rezultat i svaka kladionica je dužna da vam vrati pare ukoliko ste igrali na konačan ishod.

Predlozi nisu 100% sigurni i igrati ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ako ispratite!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje